ironman Μάρτιος 3, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Πέρασα και τους νεους driver της Intel Στα 512Κ και Seq Write έχει πτωση ενώ στα 4κ και 4κq32 άνοδο (για το crystalldisk). Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 3, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 φίλε ironman, τα runs που έκανες με τον marvell είναι με το νέο FW που αναφέρεται πιό πάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironman Μάρτιος 3, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 οχι felix. να σου πω την αληθεια, φοβηθηκα λιγο την διαδικασια της αναβαθμισης fw.. Τωρα το ψαχνω λίγο παραπάνω, για να δω τι θα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 3, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 για περισσότερα info σχετικά με onboard Marvell 912Χ και όχι σε pci-e κάρτες, έχει στο forum του station-drivers...διάβασε και ίσως να το έχει δοκιμάσει ήδη κάποιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironman Μάρτιος 3, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 λοιπόν τους έβαλα αλλα δεν ειδα και καμια σοβαρη διαφορα στα read...αντιθέτως τα write έπεσαν πολύ (δεν ξέρω μήπως οφείλεται κάπου αλλού η πτώση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironman Μάρτιος 3, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Συγκεντρωτικά λοιπόν έχουμε (βέβαια σε άλλες δοκιμές ο δίσκος ήταν λίγο πιο γεμάτος και αλλού λίγο πιο αδειος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 3, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Αστον καμια εβδομάδα να ισιώσει χωρίς bench και ξανακάνεις μετά να δείς διαφορές...ίσως και η χρυσή τομή να είναι Marvell new fw + msahci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 4, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 εν ολίγοις, δεν θα δώ τρελή διαφορά αν παω σε sata 3 ssd από τον postville που έχω τώρα, μιας και έχω το ιδιο mobo; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 4, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Όχι, διαφορές αισθητές δεν θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 5, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 και με ποιο τρόπο θα μπορούσα να αξιοποιήσω έναν corsair force gt ας πουμε; με κάποιον pci express controller; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoss44 Μάρτιος 5, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και λέω ότι όντως δεν θα δείς τρελές διαφορές με τον force gt απο τον postvile που έχω και γώ, παραμόνο στα benches, αν και η υλοποίηση του marvel δεν είναι ότι και καλύτερο, έχει μια διαφορά αλλα όχι κάποια που την καταλαβαίνεις αισθητά. Πιστεύω οτι οι sata 3 δίσκοι γενικά θα δείξουν το καλύτερο τους όταν θα τους βάλουμε σε native sata 3 controllers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.