Jump to content

13.2.2011 - 13.2.2012 Ένας Χρόνος TheLab.gr

mchls

Recommended Posts

13 Φλεβάρη του 2011 ήταν, όταν ''χάζευα'' στο διαδίκτυο, και έπεσε το...κλικ μου σε μια οργανωμένη και καλοφτιαγμένη οπτικά, ιστοσελίδα, που άκουγε στο όνομα TheLab.gr

Γεμάτος περιέργεια, ξεκοκάλισα την δομή, τα νήματα και την...''ατμόσφαιρα'' του φόρουμ και μπορώ να πω έμεινα εντυπωσιασμένος !

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, έκανα άμεσα την εγγραφή μου, και γεμάτος περίσσια χαρά, άρχισα να ''πειράζω'' τις ρυθμίσεις και να επεξεργάζομαι το προφίλ μου.

Μέτα από 34 μέρες [ναι, άργησα λιγάκι] δημιούργησα το πρώτο μου νήμα σχετικά με μια απορία περί ψύξης ενός εξ. σκληρού δίσκου.

Μου έκανε εντύπωση και συνάμα μου δημιούργησε μια οικεία διάθεση το γεγονός ότι αντιμετωπίσατε με σεβασμό και κατανόηση τις πρώτες μου απορίες και ανησυχίες !

Με το καιρό, κατάλαβα πως ένα format, ένα cable management, μια συναρμολόγηση ενός υπολογιστή, ή μια αλλαγή ενός πυκνωτή με καλάι και κολλητήρι ΔΕΝ είναι δα και η συντέλεια του κόσμου !

Έμαθα λοιπόν αρκετά τεχνολογικά, ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά και...κατασκευαστικά χρήσιμα ''κόλπα'', όλο αυτόν τον ένα χρόνο, καθώς επίσης και να μην περιμένω σωστή και ξεκάθαρη απάντηση, αν εγώ πρώτα δεν έχω διατυπώσει συγκεκριμένα και με σωστή δομή το ερώτημα μου !

Ακόμα, έμαθα να διαχειρίζομαι καλύτερα -πολύ καλύτερα για την ακρίβεια- τον γραπτό μου λόγο, και τέλος και σημαντικότερο έμαθα να γράφω ΕΛΛΗΝΙΚΑ !

Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω βέβαια, τις προεπισκοπήσεις και τις ανασκοπήσεις βίντεο παιχνιδιών του [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] , τις φοβερές παρουσιάσεις των [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] , [MENTION=403]crmaris[/MENTION] , [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] , τα μοντοποιήματα του [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] , τα... ''αστεία'' του [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] , και τις αναλυτικές ειδήσεις των [MENTION=19806]cyberdyne[/MENTION] , [MENTION=9387]victor[/MENTION] και [MENTION=9685]Jerry007[/MENTION] !

Τέλος να ευχαριστήσω όλο το TheLab.gr Team, καθώς και τους [MENTION=23]DJD[/MENTION] , [MENTION=27]RootX[/MENTION] για την εξαιρετική δουλειά, και συνέπεια που δείχνουν απέναντι μας καθημερινά τα τελευταία 8 χρόνια!

Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελές κείμενο μου, απλά ήθελα να μοιραστώ, με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις, τις εντυπώσεις μου από αυτόν τον εξαιρετικό χρόνο, παρέα με τον Λάμπη και εσάς!

Με εκτίμηση και...ενθουσιασμό, Μιχάλης.

Για να καταλαβω δηλαδη ,αμφισβητεις το χιουμορ μου?????

Το ποιο ; :p

Μιχάλη να σαι καλά φίλε! :)

Μην ξεχνάς και τους admins και τους mods που με την διακριτική τους παρουσία (καρτούλες - κραξίματα) μας κάνουνε παρέα! :p

Εννοείτε φίλε μου!

Απλώς ανέφερα ένα ενδεικτικό κομμάτι του TheLab.gr Team ! :)

παει καηκε και αυτος!

τον βλεπω newsposter / mod σε κανα χρονο :hehe:

ετσι ειναι Μιχαλη

οποιος παιρνει στα σοβαρα το thelab , μονο κερδισμενος βγαινει :)

Λες ; :hmm:

Ενα ευχαριστω στην κυβερνηση που μας εχει ριμαξει και αντι για βιβλια και εξοδους μπαινουμε ολο και παραπανω λαμπη δεν λεει κανεις...χεχε

Τώρα που το σκέφτομαι και το παρατηρώ, έχεις ένα δίκιο ! :T:

Αρχικό μήνυμα απο GoMaR

παει καηκε και αυτος!

τον βλεπω newsposter / mod σε κανα χρονο

ετσι ειναι Μιχαλη

οποιος παιρνει στα σοβαρα το thelab , μονο κερδισμενος βγαινει

Λες ; :hmm:

Ψήνεσαι? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.