hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2012 Σκέφτομαι να προχωρήσω σε μια αγορα από το συγκεκριμένο κατάστημα: Sneakers, Casual Shoes, Athletic Shoes Online | Eastbay.comΈχει αγοράσει κάποιος άλλος από εκεί ; Είναι αξιόπιστο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Eχω αγορασει απο κει air max 97, αυθεντικα, ηρθαν σε 2 βδομαδες και τελωνειο 3€.Ομοιως και ενας φιλος μου.Ομοιως και ολο το ινσομνια...Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες - Insomnia.grΠροσπαθησε να κανεις παραγγελια μεχρι 150€ περιπου ωστε να γλυτωσεις στα σιγουρα το τελωνειο. Αν κανεις παραγγελια 200€ πολυ πιθανον να σου ανοιξουν το πακετο.εδιτ:εχει και κουπονι 20% αυτες τις μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 ωραίος H παραγγελία θα είναι γύρω στα 70€ οποτε απ'ότι καταλαβαίνω δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Με ταχυδρομείο στέλνουν αυτοί ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Nαι USPS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 14, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 ένας φίλος που ψωνίζει τακτικά, μου είπε ότι κάτι έχει αλλάξει τελευταίο μήνα και πλήρωσε τελωνείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 είναι εύκολο να ρωτήσεις λεπτομέρειες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Ρωτησε στο ινσομνια που σου εδωσα πιο πανω. Αγοραζουν συνεχεια και θα σου πουν σιγουρα. Εμενα παντως ενας φιλος μου πληρωσε 3€ πριν κανενα μηνα για πακετο αξιας 100€ περιπου.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Φεβρουάριος 14, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 τελευταια υπαρχει θεμα με σταματημενα πακετα στο τελωνειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 14, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 μιλάς με γρίφους κι εσύ γέροντα Ξέρεις τιποτα λεπτομέρειες ; Δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Φεβρουάριος 14, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Άσχετο με το κατάστημα, σχετικό με το τελωνείο. Το καλοκαίρι, μετά από αγορά (ebay, china, ~250€) μιλώντας με τελωνείο με ενημέρωσαν πως σε οποιαδήποτε αγορά άνω των 40€ (συνολικά, μαζί με έξοδα αποστολής!!!) γίνεται εκτελωνισμός. Ο αποστολέας μου το πάλεψε τότε (40 δολάρια είχε γράψει στο δέμα) αλλά το κουτί ήταν αρκετά μεγάλο για να περάσει απαρατήρητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Φεβρουάριος 14, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Μεχρι 249 δολλαρια 3.60€ στανταρ δασμός. Ειτε στα ΕΛΤΑ (First Class Mail - Tracking ONLY within US - Priority Mail - Tracking within and outside US) είτε στα Πόρτα-Πόρτα (EMS - Tracking from and to destination country)Απο 250 δολλάρια και πάνω φοροδασμός αναλόγως της αξίας και σε ποια κατηγορία εντάσσεται το προιόν.Οι όποια πρόσφατη καθυστέρηση οφείλεται στις τελευταίες απεργίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 15, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 είναι εύκολο να ρωτήσεις λεπτομέρειες ; στην τελευταία του παραγγελία πλήρωσε κανά 50αρικο τελωνείο (πριν ενάμιση μήνα περίπου). μου είπε ότι για μία περίοδο περνάγαν όλα από τελωνείο ανεξαρτήτως τιμής. τώρα μου είπε ότι έχει διαβάσει ότι μέχρι 150 ευρώ (ή δολλάρια δεν ήταν σίγουρος) πληρώνεις το 3ευρω στα ΕΛΤΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.