Jump to content

Aγορά από Εastbay.com και αξιοπιστία. Για πείτε.

hayabusa

Recommended Posts

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε μια αγορα από το συγκεκριμένο κατάστημα: Sneakers, Casual Shoes, Athletic Shoes Online | Eastbay.com

Έχει αγοράσει κάποιος άλλος από εκεί ; Είναι αξιόπιστο ;

Eχω αγορασει απο κει air max 97, αυθεντικα, ηρθαν σε 2 βδομαδες και τελωνειο 3€.

Ομοιως και ενας φιλος μου.

Ομοιως και ολο το ινσομνια...

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες - Insomnia.gr

Προσπαθησε να κανεις παραγγελια μεχρι 150€ περιπου ωστε να γλυτωσεις στα σιγουρα το τελωνειο. Αν κανεις παραγγελια 200€ πολυ πιθανον να σου ανοιξουν το πακετο.

εδιτ:

εχει και κουπονι 20% αυτες τις μερες

Ρωτησε στο ινσομνια που σου εδωσα πιο πανω. Αγοραζουν συνεχεια και θα σου πουν σιγουρα. Εμενα παντως ενας φιλος μου πληρωσε 3€ πριν κανενα μηνα για πακετο αξιας 100€ περιπου.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Άσχετο με το κατάστημα, σχετικό με το τελωνείο.

Το καλοκαίρι, μετά από αγορά (ebay, china, ~250€) μιλώντας με τελωνείο με ενημέρωσαν πως σε οποιαδήποτε αγορά άνω των 40€ (συνολικά, μαζί με έξοδα αποστολής!!!) γίνεται εκτελωνισμός.

Ο αποστολέας μου το πάλεψε τότε (40 δολάρια είχε γράψει στο δέμα) αλλά το κουτί ήταν αρκετά μεγάλο για να περάσει απαρατήρητο. :p

Μεχρι 249 δολλαρια 3.60€ στανταρ δασμός. Ειτε στα ΕΛΤΑ (First Class Mail - Tracking ONLY within US - Priority Mail - Tracking within and outside US) είτε στα Πόρτα-Πόρτα (EMS - Tracking from and to destination country)

Απο 250 δολλάρια και πάνω φοροδασμός αναλόγως της αξίας και σε ποια κατηγορία εντάσσεται το προιόν.

Οι όποια πρόσφατη καθυστέρηση οφείλεται στις τελευταίες απεργίες.

είναι εύκολο να ρωτήσεις λεπτομέρειες ; :)

στην τελευταία του παραγγελία πλήρωσε κανά 50αρικο τελωνείο (πριν ενάμιση μήνα περίπου). μου είπε ότι για μία περίοδο περνάγαν όλα από τελωνείο ανεξαρτήτως τιμής. τώρα μου είπε ότι έχει διαβάσει ότι μέχρι 150 ευρώ (ή δολλάρια δεν ήταν σίγουρος) πληρώνεις το 3ευρω στα ΕΛΤΑ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.