Jump to content

NEC 2500A.... κάνει κόλπα.

JiMk

Recommended Posts

ROTFLMAO :)

Σωστος ο Χρηστος δεν το ειδα στη photo. Δεν νομιζω να περιμενεις να γραψεις χ8 on the fly χωρις προβληματα JiMk? Θεωρητικα μπορει να ειναι δυνατο αλλα ειναι πολλοι οι παραμετροι που θα μπορουσαν να δημιουργησουν προβληματα ετσι.

Οσον αφορα το IAA θα συμβουλευα γενικως την αποφυγη της χρησης του. Περισσοτερα προβληματα δημιουργει παρα βοηθαει. Εχοντας το στο συστημα σου αναλαμβανει αυτο το DMA και δεν μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι ενεργοποιημενο η οχι απο το properties του IDE controller, ενω εχει και προβληματα συμβατοτητας με προγραμματa οπως το Nero Info Tool το οποιο συνηθως αναφερει οτι το DMA ειναι απενεργοποιημενο. Εξαλλου το IAA εχει να γινει update παρα παρα πολυ καιρο.

Τα ASPI δεν ειναι απαραιτητα για εγγραφες με το Νερο και τα περισσοτερα προγραμματα εγγραφης - λιγα ειναι αυτα που τα χρειαζονται. Αν πρεπει κανεις να τα χρησιμοποιησει καλο θα ηταν να επιλεξει την εκδοση 4.6

Καλά, είστε σοβαροί? Το dvd-rom με τα χίλια ζόρια να διαβάσει σε 4χ (ελλάχιστο) σε dl media ή +-r. Αντέγραψε την ταινία ή το dvd στον pc σου πρώτα και μετά γράψτο. Εμένα πάντως μέχρι 4χ αντιγράφει ΟΚ χωρίς buffer underruns αλλά είναι τα drives και σε χωριστά ide. Εσένα σε βλέπω στο 2 - 2.4χ χωρίς πρόβλημα (που στην τελική παίρνει 30 min το δισκάκι. Με αντιγραφή στον δίσκο θές 8min + 10-20 για την αντιγραφή, οπότε και σε συμφαιρει)

Εγω του εχω βαλει την B5 εκδοση σε ντουαλ λειερ και γραφει τελεια .

Ουτε το μπαφερ αδειαζει.

Σε 8χ ομως αν πας να γραψεις απο δισκο με μεγαλη κατακερματιση και κατω των 120 γκικα θα εχεις προβλημα. Εγω γραφω σε 8χ χωρις αδειασμα μπαφερ μονο απο τους δυο 200αριδεσ σατα δισκους σε ραιντ 0.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.