Vadergr Ιούλιος 13, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Την φραση με τον Νταλλαρα την ξερεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 13, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 13, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Σε λιγο θα μου πεις ρε jim οτι εχεις και τα δυο drives στο ιδιο ide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούλιος 13, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 ROTFLMAO Σωστος ο Χρηστος δεν το ειδα στη photo. Δεν νομιζω να περιμενεις να γραψεις χ8 on the fly χωρις προβληματα JiMk? Θεωρητικα μπορει να ειναι δυνατο αλλα ειναι πολλοι οι παραμετροι που θα μπορουσαν να δημιουργησουν προβληματα ετσι. Οσον αφορα το IAA θα συμβουλευα γενικως την αποφυγη της χρησης του. Περισσοτερα προβληματα δημιουργει παρα βοηθαει. Εχοντας το στο συστημα σου αναλαμβανει αυτο το DMA και δεν μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι ενεργοποιημενο η οχι απο το properties του IDE controller, ενω εχει και προβληματα συμβατοτητας με προγραμματa οπως το Nero Info Tool το οποιο συνηθως αναφερει οτι το DMA ειναι απενεργοποιημενο. Εξαλλου το IAA εχει να γινει update παρα παρα πολυ καιρο. Τα ASPI δεν ειναι απαραιτητα για εγγραφες με το Νερο και τα περισσοτερα προγραμματα εγγραφης - λιγα ειναι αυτα που τα χρειαζονται. Αν πρεπει κανεις να τα χρησιμοποιησει καλο θα ηταν να επιλεξει την εκδοση 4.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 13, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 ROTFLMAO ? Κανεις παρεα με τον Icy ρε Hemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούλιος 13, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr ROTFLMAO ? Rolling On The Floor Laughing My Ass Off (but i guess you knew that ) Κανεις παρεα με τον Icy ρε Hemi? ερμμ, οχι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 13, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:09] Σε λιγο θα μου πεις ρε jim οτι εχεις και τα δυο drives στο ιδιο ide... Έτσι τα έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούλιος 13, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Ποσο ******* εισαι ...μαζι μου ασχολειστε.....ωραιο τραγουδι το εχει ακουσει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Έτσι τα έχω ΛΟΛ, ανέβασε το pci στα 66 jim, μπας και τους δώσεις λίγο bw παραπάνω... :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 13, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Καλά, είστε σοβαροί? Το dvd-rom με τα χίλια ζόρια να διαβάσει σε 4χ (ελλάχιστο) σε dl media ή +-r. Αντέγραψε την ταινία ή το dvd στον pc σου πρώτα και μετά γράψτο. Εμένα πάντως μέχρι 4χ αντιγράφει ΟΚ χωρίς buffer underruns αλλά είναι τα drives και σε χωριστά ide. Εσένα σε βλέπω στο 2 - 2.4χ χωρίς πρόβλημα (που στην τελική παίρνει 30 min το δισκάκι. Με αντιγραφή στον δίσκο θές 8min + 10-20 για την αντιγραφή, οπότε και σε συμφαιρει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 13, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από RootX ΛΟΛ, ανέβασε το pci στα 66 jim, μπας και τους δώσεις λίγο bw παραπάνω... :P:P :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιούλιος 15, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Εγω του εχω βαλει την B5 εκδοση σε ντουαλ λειερ και γραφει τελεια .Ουτε το μπαφερ αδειαζει.Σε 8χ ομως αν πας να γραψεις απο δισκο με μεγαλη κατακερματιση και κατω των 120 γκικα θα εχεις προβλημα. Εγω γραφω σε 8χ χωρις αδειασμα μπαφερ μονο απο τους δυο 200αριδεσ σατα δισκους σε ραιντ 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Αύγουστος 8, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΙΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΞΙΜΩ ΜΕ NERO 6 DJ ALCOHOL 120 &52 % CLONE CD & DVD RECORD NOW KAI KATΩ ΑΠΟ 96% BUFFER ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΙΝΑΙ DL 4 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ FLASH EKATSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.