Jump to content

NEC 2500A.... κάνει κόλπα.

JiMk

Recommended Posts

Επηρεαζει τη συνολικη διαρκεια εγγραφης, ενω επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο να παρεμβαινει συνεχεια το burnproof οσον αφορα στη ποιοτητα εγγραφης (μεγαλυτερη πιθανοτητα δημιουργιας λαθους εγγραφης)

Αρχική απάντηση από chroma

Ποιά έκδοση nero χρησιμοποιείς; Διαβάζω πως με τα DL firmware μια αναβάθμιση σε πιο πρόσφατη έκδοση λύνει το πρόβλημα.

Παλαιοτερες εκδοσεις του Νερο με το modified fw του Herrie προκαλουσαν calibration errors (οχι buffer underruns), που λυνοντουσαν με update στο Νερο. Εντουτοις θα ηταν σιγουρα χρησιμο να δοκιμασει το τελευταιο version του Νερο.
Τα DMA είναι ενεργοποιημένα, επίσης έχω την τελευταία έκδοση του nero. Όχι δεν τρέχω ούτε F@D ούτε F@H.

Χρησιμοποιεις το Intel Applic Accel. η καποιο 3rd party ASPI ie: Adaptecs?

Αρχική απάντηση από Hemispasm [Σήμερα, στις 14:26]

Παλαιοτερες εκδοσεις του Νερο με το modified fw του Herrie προκαλουσαν calibration errors (οχι buffer underruns), που λυνοντουσαν με update στο Νερο. Εντουτοις θα ηταν σιγουρα χρησιμο να δοκιμασει το τελευταιο version του Νερο.

Χρησιμοποιεις το Intel Applic Accel. η καποιο 3rd party ASPI ie: Adaptecs?

Χρωσιμοποιώ το intel applic accel.. αλλά έβαλα και ASPI 4.6.

post-39-1416071088,2037_thumb.jpg

εχω και εγω το 2500@2510 και μου κανει το ιδιο. Ξεκίνησε απο την αναβάθμιση και μετα. Όσο για το τι επιρεάζει ¨1. η ποιοτητα του βιντεο 2. πολλεσ φορέσ καρακολλαει και 3. τις περισσότερες φορες το buffer underun ειναι γεγονός.

Τι λετε?

Αρχική απάντηση από death_stv [Σήμερα, στις 14:36]

εχω και εγω το 2500@2510 και μου κανει το ιδιο. Ξεκίνησε απο την αναβάθμιση και μετα. Όσο για το τι επιρεάζει ¨1. η ποιοτητα του βιντεο 2. πολλεσ φορέσ καρακολλαει και 3. τις περισσότερες φορες το buffer underun ειναι γεγονός.

Τι λετε?

:bye:

Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 14:49]

Εγώ πάντως δεν το έχω εγκαταστήσει και δουλεύει άψογα.

ουτε και γω εχω ΑΣΠΙ απανω και μου κανει κολπα.

Αν καποιος μπορει να δει τι μπορει να φταιει ας μιλησει ΠΛΖΖΖΖΖΖ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.