JiMk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 Είχα να γράψω DVD απο τότε που είχα AMD... ε πήγα σήμερα να γράψω και παρατήρησα ότι το buffer παίζει πάρα πολύ. Είναι λόγω του firmware σε 2510 ή ο controller του 875P ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Δεν νομίζω να είναι το 875 το έχει το nec και ένας φίλος και κανένα πρόβλημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούλιος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Δεν υπρχει λογος να οφειλεται στο fw. Το DMA το τσεκαρες εαν ειναι ενεργοποιημενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 τι σε πειραζει εαν παιζει, δεν τα καει?η μηπως τα καιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούλιος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Επηρεαζει τη συνολικη διαρκεια εγγραφης, ενω επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο να παρεμβαινει συνεχεια το burnproof οσον αφορα στη ποιοτητα εγγραφης (μεγαλυτερη πιθανοτητα δημιουργιας λαθους εγγραφης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Ποιά έκδοση nero χρησιμοποιείς; Διαβάζω πως με τα DL firmware μια αναβάθμιση σε πιο πρόσφατη έκδοση λύνει το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Μήπως όταν γράφεις την ταινία έχει ανοιχτό κανένα Find-A-Drag ή Folding@Home? Εγώ μια φορά είχα ξεχάσει το FAD από κάτω και άρχισε να παίζει η buffer έτσι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Τα DMA είναι ενεργοποιημένα, επίσης έχω την τελευταία έκδοση του nero. Όχι δεν τρέχω ούτε F@D ούτε F@H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Πριν το σπάσω.... κάποιος?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούλιος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Ποιά έκδοση nero χρησιμοποιείς; Διαβάζω πως με τα DL firmware μια αναβάθμιση σε πιο πρόσφατη έκδοση λύνει το πρόβλημα. Παλαιοτερες εκδοσεις του Νερο με το modified fw του Herrie προκαλουσαν calibration errors (οχι buffer underruns), που λυνοντουσαν με update στο Νερο. Εντουτοις θα ηταν σιγουρα χρησιμο να δοκιμασει το τελευταιο version του Νερο.Τα DMA είναι ενεργοποιημένα, επίσης έχω την τελευταία έκδοση του nero. Όχι δεν τρέχω ούτε F@D ούτε F@H.Χρησιμοποιεις το Intel Applic Accel. η καποιο 3rd party ASPI ie: Adaptecs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 13, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasm [Σήμερα, στις 14:26] Παλαιοτερες εκδοσεις του Νερο με το modified fw του Herrie προκαλουσαν calibration errors (οχι buffer underruns), που λυνοντουσαν με update στο Νερο. Εντουτοις θα ηταν σιγουρα χρησιμο να δοκιμασει το τελευταιο version του Νερο. Χρησιμοποιεις το Intel Applic Accel. η καποιο 3rd party ASPI ie: Adaptecs? Χρωσιμοποιώ το intel applic accel.. αλλά έβαλα και ASPI 4.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 εχω και εγω το 2500@2510 και μου κανει το ιδιο. Ξεκίνησε απο την αναβάθμιση και μετα. Όσο για το τι επιρεάζει ¨1. η ποιοτητα του βιντεο 2. πολλεσ φορέσ καρακολλαει και 3. τις περισσότερες φορες το buffer underun ειναι γεγονός.Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 13, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από death_stv [Σήμερα, στις 14:36] εχω και εγω το 2500@2510 και μου κανει το ιδιο. Ξεκίνησε απο την αναβάθμιση και μετα. Όσο για το τι επιρεάζει ¨1. η ποιοτητα του βιντεο 2. πολλεσ φορέσ καρακολλαει και 3. τις περισσότερες φορες το buffer underun ειναι γεγονός.Τι λετε? :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 14:39] :bye: :banging: μην τρελενεσαι κατι θα βρεθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Εγώ πάντως δεν το έχω εγκαταστήσει και δουλεύει άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 13, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 14:49] Εγώ πάντως δεν το έχω εγκαταστήσει και δουλεύει άψογα. ουτε και γω εχω ΑΣΠΙ απανω και μου κανει κολπα.Αν καποιος μπορει να δει τι μπορει να φταιει ας μιλησει ΠΛΖΖΖΖΖΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 13, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 jim η φωτο σου ειναι σε onthefly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 13, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Ναι, γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 13, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Τωρα οτι και να σου πω... Σε τι ταχυτητα εγραφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 13, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:01] Τωρα οτι και να σου πω... Σε τι ταχυτητα εγραφες? 8χ:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.