Lewnidas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 Ρε παιδια βρηκα την SAPPHIRE ATI RADEON X800 PRO στο newegg.com 418 us dhladh 334 ευρο συν τα εξοδα διανομης(FEDEX)..Συγνωμη επειδη δεν εχω ξανααγορασει απο εξω ,επειδη η τιμη μου φαινεται λιγο χαμηλη ,μηπως εχω ξεχασει κατι?http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-364&depa=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 οτι ειναι απο αμερικα και θα σου βγη πιο ακριβα μεχρι να ερθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 χε!χε!Την πατησες....αν δεν απατουμε το σαιτ αυτο ειναι αμερικανικο οποτε για να παραγγειλεις απο εκει....περναει απο τελωνειοο,δηλαδη κ αλλα χρηματα....κ μεταφορικα...κ γενικα χρειαζονται αρκετες διαδικασιες.οποτε θα σου προτεινα να επαιρνες απο κανενα ευρωπαικο μαγαζι η απο ελλαδα!οι προ εχουν ερθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιούλιος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Δηλαδη απο κανα γνωστο στην αμερικη με courier δεν γινεται τιποτα ,,8α στειλω την Ξαδερφη μου,μιλαμε για 200 εωρο πιο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 το newegg απο οσο ξερω δεν φερνει Ευρωπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Yπαρχει κανα ταιβανεζικο online μαγαζι??ισως εκει να ειναι πιο φτηνα ...............................ή πιο ακριβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Lewnidas Δηλαδη απο κανα γνωστο στην αμερικη με courier δεν γινεται τιποτα ,,8α στειλω την Ξαδερφη μου,μιλαμε για 200 εωρο πιο κατω κ ο courier ποσα θα παρει μετα???????αλλα τοσα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Ιούλιος 12, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 siga μωρε καρτα ειναι στη τελικη τη βαζει και σε κοθτι παπουτσιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 το ζητημα ειναι το τελονιο. μπορεις να το αποφηγεις? προσπαφησε να το κανεις και γραμα. ενα πλαστικο κουτι στη διασταση της καρτας κιτρινος φακελος και αντε για. αν πιστευεις οτι μπορεις να αποφηγεις το τελονιο. τροπο να ερθη με λιγα μεταφορικα πιστευο θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 εννοεις οτι θα παει η ξαδερφη σου κ θα στην φερει οταν γυρισει?????αλλαζουν τα πραγματα τοτε...εγω καταλαβα οτι θα πηγαινε να την αγορασει(επειδη μαλλον μενει αμερικα) κ θα στην εστελνε αυτη.....αμα ειναι να παει κ να την φερει η ιδια...μαλλον...αξιζει καπως!!!Για RMA ομως τι θα κανεις????ΑΝ καει η παθει τιποτα στο μελλον????Παρε απο ελλαδα η ευρωπη κ ασ ειναι λιγο πιο ακριβες...τουλαχισρον θα εχεις το μυαλο σου ησυχο αν παθει κατι....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Ιούλιος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 εχεις επιλογη να την παραγγειλεις σαν δωρο? (gift pack?). εχω ακουσει καμποσους που γλιτωσαν το τελωνειο ετσι.... σε ευρωπαικα sites ποσο τη βρισκεις (που δεν εχει τελωνειο); Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 mgmanager 540ram-shop 531(asus)σε αλλα δεν κοιταξα απο ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 αν μπορει να το κανει η ξαδερφη, εισαι οκαλλιως υπολογιζε τα λεφτα του site (ασε που το newegg δε στελνει ελλαδα), +18% φπα, + 60 με 80 για εκτελωνισμο + πιθανα εξοδα αποθηκευσης + οσα εδωσε το προηγουμενο βραδυ ο τελωνης σε σφηνακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 20, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Οπα ρε παιδες, overclockers.co.uk μην παμε μακρια, 300 λιρακια για ασυς http://www.overclockers.co.uk/acatalog/X800_Series.htmlδηλαδη 457 EUR + εξοδα αποστολης γυρω στα 30 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 20, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από zyx το ζητημα ειναι το τελονιο. μπορεις να το αποφηγεις? προσπαφησε να το κανεις και γραμα. ενα πλαστικο κουτι στη διασταση της καρτας κιτρινος φακελος και αντε για. αν πιστευεις οτι μπορεις να αποφηγεις το τελονιο. τροπο να ερθη με λιγα μεταφορικα πιστευο θα βρεις παρε και ενα κολητηρι μετα να κολας πυκνωτες κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 20, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Καλύτερα ακυρωσέ το! Θα σου βγεί και ακριβότερα. Be careful!!!:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.