Jump to content

Το κολλημένο PC!

Kanonieris

Recommended Posts

ΠΡιν απο μια βδομάδα πήρα έναν υπολογιστή ο οποίος είναι ο εξής:

AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3000+ 2001Ghz, 1Gb RAM, NVIDIA NFORCE 3 250Gb

DVD RW kai ATI 9800 PRO(MSI). Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ο βάζω κάποια "βαριά παιχνίδια όπως FAR CRY, PAINKILLER, Max Payne 2 ktl.. και όταν κάνω RENDERING. Το PC τρέχοντας τις συγκεκριμένες εφαρμογές κολλάει μετά απο 20 - 40 λεπτά χωρίς να καταλάβω τι συμβαίνει. εψαξα την θερμοκρασία του υπολογιστή που είναι στους 70 βαθμούς(πιστεύω πως είναι λανθασμένη ενδειξη). Τι μπορεί να φταίει??:(

Δεν πιστευω να ειναι απο θερμοκρασια....εγω παιζω farcry σε Athlon 1667Μhz με 256 MB k GeForce4 Ti4200 κ κολλησε απο θερμοκρασια μετα απο 9 ωρες......!Οπου το εκλεισα,το αφησα 10 λεπτα κ μετα ξανα τα ιδια...!Οποτε κατι αλλο θα φταιει!

Η μητρικη που εχει ειναι η καινουργια της ΜΣΙ.

Απο ειδα η ψηκτρα παταει καλα. Το θεμα ειναι οτι η θερμοκρασια στο bios ειναι 73 βαθμοι:eek:

Μαλλον ειναι bug στο bios. Δεν μπορει να ειναι τοσο ψηλα........

Δε με αφηνει να το ψαξω φοβαται ο λακαμας.......πειτε του οτι δεν καιγεται τιποτα!!!!

Δοκίμασε να πιάσεις την ψύκτρα. Αν είναι όντως 70 βαθμοί δεν πρόκειται να κρατήσεις το δάχτυλό σου πάνω από μισό δευτερόλεπτο χωρίς να πάθεις έγκαυμα. Μήπως από το bios υπάρχει επιλογή να κλείνει το μηχάνημα εκεί κοντά στους 70φεύγα βαθμούς, αν είναι όντως bios problem;

Κανονιέρη άσε τον kallileo να κάνει τα μαγικά του, δεν καίγεται τίποτα.

Για κοιταξε και τη θερμοκρασια της 9800 γιατι αυτα που λες τα αντιμετωπιζω και γω που και που μετα απο παρατεταμενη χρηση του pc και εχω μια υπονοια οτι ειναι η 9800

H ψύκτρα έχει πατήσει καλά γι αυτό είπα ότι είναι λανθασμένη η θερμοκρασία. Το πρόβλημμα δεν είναι εκεί αλλα κάπου αλλού που δεν έχω μάθει ακόμα. Κατά την γνώμη μου κάτι τρέχει με την κάρτα γραφικιών(τις οποίας η θερμοκρασία είναι απολύτως φυσδιολογική!!!!)

Δες λίγο και ποιούς drivers έχεις για τη vga. Το λέω αυτό γιατί προχθές έβαλα τους 4.7 και ξαφνικά πάνω σε παιχνίδια μου πάγωνε η οθόνη μετά από κανένα μισάωρο.Αν και δεν έχω δει να αναφέρεται κανένα πρόβλημα για τους καινούριους drivers στο δικό μου pc αρνούνται να δουλέψουν κανονικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.