Jump to content

Προβλημα 'στησιματος' λειτουργικου!!!

Dark Oblivion

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Στα bsod μπορεις να γραψεις τι μυνημα σου πεταει??? 0x...???

Δεν μου ξαναεβγαλε BSOD.

[MENTION=14777]patirgerasimos[/MENTION]

Λοιπον.

Για το θεμα με τον σκληρο που μια τον εβλεπε μια οχι μαλλον εφταιγε το καλωδιο sata. Οποτε του αλλαξα καλωδιο και θυρα.

Για τα Win εβαλα αλλη εκδοση ,αλλο cd. Μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι ολα. ΑΛΛΑ!!! Εχω ενα θεμα που ειχα και πριν. Νεο θεμα... Πως γινεται να κανω εγκατασταση των Win και μετα απο τα updates και οταν εγκαθιστω drivers για την καρτα ηχου οταν παει να φορτωσει τα Win μου βγαζει μια οθονη DOS και μου λεει μεσα σε ολα τα κατεβατα οτι το 'File: \Windows\system32\winload.exe' δεν μπορει να φορτωσει γιατι η λειπει η διακοπτεται. Οποτε για να ανοιγω τα Windows πρεπει να εχω παντα το cd μεσα. :p

Πως το φτιαχνω αυτο?

δοκίμασε να κατεβάσεις άλλη έκδοση του driver ή να το βάλεις μέσα από το cd της κάρτας ήχουν (αν έχει..)

επίσης κάνε repair, νομίζω με το cd των windows γίνεται. ίσως να έγγραφες το dvd σε πιο χαμηλή ταχύτητα? κάνε λίγο googling να δεις τι βγάζει

δοκίμασε να κατεβάσεις άλλη έκδοση του driver ή να το βάλεις μέσα από το cd της κάρτας ήχουν (αν έχει..)

επίσης κάνε repair, νομίζω με το cd των windows γίνεται. ίσως να έγγραφες το dvd σε πιο χαμηλή ταχύτητα? κάνε λίγο googling να δεις τι βγάζει

Τους drivers τους κατεβασα κατευθειαν απο το site.

Το dvd το εγραψα στην πιο χαμηλη ταχυτητα.

A Stop error occurs, or the computer stops responding when you try to start Windows Vista or Windows 7, αλλιώς βγάλε το driver και άσε το win update να βάλει μόνο του, ή βάλε παλαιότερη έκδοση ή αυτή που έχει το cd της κάρτας

A Stop error occurs, or the computer stops responding when you try to start Windows Vista or Windows 7, αλλιώς βγάλε το driver και άσε το win update να βάλει μόνο του, ή βάλε παλαιότερη έκδοση ή αυτή που έχει το cd της κάρτας

Οποτε γραφω στο google 'winload.exe missing' και κτλ κτλ... μου κανει restart το λαπτοπ! Μηχανηματα του Σατανα!

καλά σοβαρά μιλάς? θες ευχέλαιο..ευλόγησον

Ναι. Την πρωτη βρηκα site που καποιος ελεγε ακριβως το ιδιο πραγμα. Οτι του ελειπε αυτο το .exe ,και πριν προλαβω να το διαβασω ολο εκανε restart. Και μετα 3 φορες που πηγα να googlarω και να κανω κλικ σε link μου εκανε και τις 3 restart.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.