Ταμτάκος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2012 Έχει παραγγείλει κανείς από το ευρωπαϊκό κατάστημα της Coolermaster (Ολλανδία)? Στέλνουν Ελλάδα? Χρειάζομαι κάτι πράγματα και σκέφτομαι να τα πάρω από εκεί. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει για μεταφορικά κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Φεβρουάριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Στέλνουν κανονικά. Στα βγάζει όλα τα μεταφορικά κανονικά όταν βάλεις τα πράγματα στο καλάθι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Φεβρουάριος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Ναι, εχω πάρει αρκετές φορές. Προχώρα άφοβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 12, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Στέλνουν κανονικά. Στα βγάζει όλα τα μεταφορικά κανονικά όταν βάλεις τα πράγματα στο καλάθι σου.Ναι, το είδα. Χρεώνουν 25,95 ευρώ για μεταφορικά οι άτιμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Επειδή το ποσό για τα μεταφορικά είναι μεγαλύτερο από αυτό που αξίζουν τα πράγματα που θέλω να πάρω, αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ας κάνουν ένα post για να έρθει σε όλους μας φθηνότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.