Jump to content

Αναβαθμιση RAM

tsimposa

Recommended Posts

Καλημερα παιδια...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...

εχω αυτη τη στιγμη στο μηχανιμα μου 3GB ddr3 (triple channel) ram corsair dominator 1600 και θελω να βαλω κατα βαση αλλα 3 giga.

Αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι καλυτερο να παρω αλλα 3 giga απο τις ιδιες μνημες ή να παω σε ενα σετακι 6 giga corsair vengeance(ή τελος παντον σε καποιο αλλο σετακι) οι οποιες ειναι πιο καινουριες...

το κοστος για 3 giga corsair dominator ειναι γυρω στα 80 ευρο...

εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

ευχαριστω πολυ!!!

Καλημερα παιδια...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...

εχω αυτη τη στιγμη στο μηχανιμα μου 3GB ddr3 (triple channel) ram corsair dominator 1600 και θελω να βαλω κατα βαση αλλα 3 giga.

Αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι καλυτερο να παρω αλλα 3 giga απο τις ιδιες μνημες ή να παω σε ενα σετακι 6 giga corsair vengeance(ή τελος παντον σε καποιο αλλο σετακι) οι οποιες ειναι πιο καινουριες...

το κοστος για 3 giga corsair dominator ειναι γυρω στα 80 ευρο...

εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

ευχαριστω πολυ!!!

καλημέρα επίσης

αν θες τόσο πολύ να ανέβεις σε μνήμη καλύτερα να πουλήσεις αυτές που έχεις και να πας σε κάτι τέτοιο ή σε κάτι πιο φτηνό ...μην ξεχάσεις να τσεκάρεις λίστα συμβατότητας μνημών με την mo/bo

ps.το να "πουλήσεις" το λέω γιατί δεν ξέρω αν θα είναι συμβατές οι domi/hyper x με τις vengeance..

ps2.αα και οπωσδήποτε 64bit λειτουργικό

Εξαρταται απο τη χρηση που κανεις. 6GB ειναι υπεραρκετα για παιχνιδια και σχετικα βαριες εφαρμογες.

Οι vengeance ειναι καλες, αλλα ειναι δυσκολες στο κλοκαρισμα. (Καμια σχεση με τις Dominator)

Καταρχην φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...

12giga μνημη πιστευεις χρειαζονται?η μηπως ειναι υπερβολικα πολλα?

οι vengeance ειναι καλες?

τα 12 είναι ψιλο-υπερβολή για να λέμε αλήθειες...

αλλά αυτήν την εποχή οι ddr3 είναι σε τιμές χώμα(σε αντίθεση με τους σκληρούς)

οπότε πιστεύω καλύτερα να πας σε μία μεγάλη χωρητικότητα και να είσαι πιο future proof..

γενικά οι dominator είναι η "top" σειρά της corsair σε μνήμες...οι vengeance πιο πίσω...αλλά οι διαφορές τους πιστεύω θα φανούν στα timings (αν έχουν διαφορά) και κυρίως στην συμπεριφορά τους σε ln2/cascade/dry ice(που δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει)

το μόνο που δεν ξέρω είναι αν στο μέλλον αποφασίσεις να αλλάξεις πλατφόρμα και πας σε ivy-bridge/ivy-bridge-e αν θα είναι συμβατές οι μνήμες(οι ivy θα είναι dual channel που θα πει ότι μάλλον θα έχεις 2απ'τα 3 modules άρα 8gb και οι ivy-e quad channel που νομίζουν δουλεύουν και σε triple οπότε δεν θα έχεις λογικά πρόβλημα)

Η αληθια ειναι οτι και μενα μου περασε απ το μυαλο οτι ειναι καλυτερα αντι να δωσω 80ε για να παρω 3giga ακομα dominator να παω με τα ιδια χρηματα σε καποιο αλλο σετακι μεγαλυτερης χωρητικοτητας...ευχαριστω πολυ παιδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.