Jump to content

Γνώμες για την LG 42LW5400 3D LED TV 42''

djgismo13

Recommended Posts

Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αυτή την TV δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρουν εφαρμογές internet και δικτυακές δυνατότητες μιας και θα φτιαχτεί ένα HTPC που θα τη συνοδεύει.

και εγώ στην αρχή για plasma πήγαινα.. αλλά όπως τις είδα στο media markt μαρούσι,

δεν μου γεμίσανε το μάτι.. πολύ αντανάκλαση,

κοίταζα σε 50" LG 50PV350 50" | Skroutz.gr δεν ξέρω αν σε ποιο μικρές είναι καλύτερα τα πράγματα.

οντως οι πλασμα χανουν αλλα οι full hd μετρανε πολυ..οι φθηνες 1024χ768 ειναι για τα πανηγυρια.

παντως η lg στο 3d ειναι μακραν καλυτερο.η ut30 ειναι καλυτερη στο 2d.

Το σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να φταίνε τα φώτα του μαγαζιού αλλά στο παραμικρό ότι μπορεί να έκλαιγα τα 600€ και να μην είχα και αυτό που θέλω.

προτίμησα να κλαίω 950€ αλλά όταν κάθομαι να γουστάρω.. !!!!

Προσωπική άποψη πάντα… αλλά όταν πήγα και είδα δίπλα δίπλα plasma-led … καμία σχέση…

Όπως και να έχει να πας να τις δεις από κοντά..

Καλό θα ήταν όταν προτείνουμε σε κάποιον να αγοράσει Plasma (που όντως είναι πολύ καλύτερο, με σωστό στρώσιμο), να του εξηγούμε πως χρειάζεται να κάνει και την baby sitter για την τηλεόρασή του. Μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν είναι όλοι προετοιμασμένοι να κάνουν ζουμ/ξεζουμ, να βάζουν χιόνια, να βλέπουν ταινίες χωρίς μπάρες αν είναι δυνατόν και γενικά να είναι προσεκτικοί και τακτικοί με ένα καθημερινό μέσο όπως η TV.

Στο δια ταύτα, για γενική χρήση/ευκολίες κτλ σε 2D/3D η 5400 μοιάζει καλή επιλογή και τη ζαχαρώνω κι εγώ... Δεν ξέρω όμως τι κάνει σαν Smart TV... Έχω την εντύπωση πως η LG το υποστηρίζει μόνο σε μεγαλύτερα μοντέλα... Edit: είδα δεν σε ενδιαφέρει...

Ο φίλος με την 47άρα μπορεί να μας πει περισσότερα, μιας και δεν παίζουν πολλά reviews για την τηλεόραση (σχεδόν κανένα δηλαδή)...

Η 47 είναι τελείως χαζή … J

Δεν έχει internet κλπ. Δεδομένου ότι υπάρχει HTPC καθώς και blue-ray με ενσωματωμένο media player δεν με ενδιέφερε.

Βέβαια με το αυτό το media player (LG DP1W LG DP1W | Skroutz.gr ) την κάνεις πανέξυπνη μιας και μπορείς εύκολα να δεις folder στο network, παίζει τα πάντα κλπ κλπ.

Τηλεόραση.

Καλή θέαση, ακόμη και από τα πλάγια, σχετικά γρήγορη εναλλαγή στα κανάλια, δεν έχει παραμόρφωση.

Ταινίες από HTPC

Είχα ένα προβληματισμό ότι οι σειρές που είναι τραβηγμένες από δεν θα φαινόντουσαν καλά…. Λάθοςμια χαρά.

480, 720 και 1080 … α ν ε τ α και απροβλημάτιστα

3d.

Η πρώτη εμπειρία ήταν στη τηλεόραση.. μετατροπή 2d σε 3d… οκ, δεν με έψησε.

Το επόμενο που είδα ήταν The 3 Musketeers 3d 1080.

Αρκετά καλή, όμορφη εικόνα, με κούρασε λίγο στα μάτια, αλλά δεν με έψησε.

Μετά κατέβασα το demo της LG… εκεί κατάλαβα 3d…..

Βλέποντας το IMAX (ντοκιμαντέρ ) σχετικά με τη θάλασσα…. Εκεί χαμογέλασα…

Ψάρια, χελώνες και λοιπά θαλάσσια όντα έβοσκαν στο σαλόνι μου..

Πάντως πληροφοριακά για να δουλέψει το 3d θέλει η απόσταση θέασης να είναι τουλάχιστον 2 φορές η οθόνη.

Δηλαδή στη περίπτωση μου που η οθόνη είναι 1,10μ θέλω πάνω από 2 μέτρα απόσταση.

Καλό θα ήταν όταν προτείνουμε σε κάποιον να αγοράσει Plasma (που όντως είναι πολύ καλύτερο, με σωστό στρώσιμο), να του εξηγούμε πως χρειάζεται να κάνει και την baby sitter για την τηλεόρασή του. Μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν είναι όλοι προετοιμασμένοι να κάνουν ζουμ/ξεζουμ, να βάζουν χιόνια, να βλέπουν ταινίες χωρίς μπάρες αν είναι δυνατόν και γενικά να είναι προσεκτικοί και τακτικοί με ένα καθημερινό μέσο όπως η TV.

Τη σήμερον ημέρα μόνο κάποιος που πάσχει από OCD ασχολείται με αυτά.

Σε Plasma 10 γενιές πίσω, το συζητάμε.

Τη σήμερον ημέρα μόνο κάποιος που πάσχει από OCD ασχολείται με αυτά.

Σε Plasma 10 γενιές πίσω, το συζητάμε.

Δεν θα διαφωνούσα, αν δεν έμπαινα σε γειτονικό forum που ασχολείται αποκλειστικά και εξειδικευμένα με ήχο/εικόνα, και δεν διάβαζα για σύγχρονα (G14) panel, που ακόμα έχουν θέμα. Μιας και αναφέρθηκε η Panasonic, γράφουν οι πιο ειδικοί εκεί πως μόνο σε VT30 δεν έχεις θέμα. Σε G/ST/V/you name it... όλοι συνιστούν να τα κάνεις...

Κι εγώ συχνάζω σε τέτοια στέκια πολλά χρόνια.

Οι "ειδικοί" δεν είναι πάντα ειδικοί ή έχουν γίνει ειδικοί ακριβώς λόγω OCD...

Προσωπικά είχα και Panasonic PX80 και τώρα την οικονομικότερη U30.

Κανένα απολύτως πρόβλημα χωρίς να τους φέρομαι με το γάντι.

Η PX80, δε, ήταν demo σε πολυκατάστημα με ~1000 ώρες στο πάνελ...

Τώρα βέβαια δεν έκατσα να παίζω με contrast/brightness, σε απόλυτα σκοτεινό δωμάτιο και υπό τρελές γωνίες μπας και προσέξω κανένα είδωλο (το οποίο ούτως ή άλλως θα φύγει με τη φυσιολογική χρήση), αλλά ξαναπάμε στο OCD που λέγαμε νωρίτερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.