masxerofkartis143 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 παιδια το 1 εκ των 2 γιγα μνημης που αγορασα προσφατα δεν δουλευει ενω δεν αγγιξα ουτε βολτ ουτε τιποτα στη μνημη. δεν bootaran ποτε μηπως ξερετε τι να κανω μπας και γλιτωσω το rma???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Ανέβασε λίγο τα volt στις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 σου λεω οτι οταν εχω και τις δυο μνημες πανω μου κανει προβλημα η μητρικη με 1 μνημη δουλευει αλλα δεν δουλευει με την αλλη αφου ουτε καν ανοιγει πως να ανεβασω το ρευμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 σου λεω οτι οταν εχω και τις δυο μνημες πανω μου κανει προβλημα η μητρικη με 1 μνημη δουλευει αλλα δεν δουλευει με την αλλη αφου ουτε καν ανοιγει πως να ανεβασω το ρευμα??σου λεω οτι με 1 μνημη δουλευει Νομίζω είναι προφανές το πως μπορείς να ανεβάσεις το ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 και οταν με το καλο μπουταρεις τρεξε κ ενα μεμτεστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 18, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 ρε σας λεω δεν μπουταρει οταν ειναι και τα 2 γιγα πανω το 1 γιγα τι να το κανω??? αντε και πες εκανα μεμτεστ με το 1 γιγα το αλλο πως δι@ολο θα το τσεκαρω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Ανεβάζεις με το ένα πάνω, και μετά προσθέτεις και το άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 18, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 μαλλον το προβλημα ειναι στην μητρικη.... !δοκιμασες να βαλεις το αλλο(αυτο που νομιζεις χαλασμενο) πανω , μονο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 18, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 ....λοιπον...κουμπωνεις πανω το ενα στικακι,εφοσον λες οτι με το ενα μπουταρειδινεις καρφωτες τιμες στο vdimm 2.0v στο βιος και μετα κουμπωνεις πανω και το δευτερο στικακιαν παλι δεν μπουταρει κ με τα δυο στικακια,τοτε με το ενα στικ που μπουταρει πανω,βαλλε και τα timings που εχει ονομαστικα απο τον κατασκευαστη πανω και ξαναδοκιμασεεαν καταφερεις κ μπουταρεις κ με τα 2 στικακια εν τελει,τοτε τρεξε μεμτεστ να δεις τι γινετεΤελοςσε ποια μητρικη πανω τα βαζεις?μηπως στην abit που εβρεξες?αν ναι δοκιμασε τα και σε καποιο αλλο συστημα γιατι μπορει οι μνημες να ειναι μια χαρα και εσυ απλα να εχεις καταστρεψει την μητρικη και απο εκει να δημιουργειται το προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 18, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 την αμπιτ την εβρεξα σημερα αυτα τα εχω ενα μηνα και και ακομα δεν μπουταραν τελοσπαντων θα δοκιμασω κ ετσι αν δουλευει μετα το βρεξιμο θα το κανω πατεντα Edit:για να απαντησω στις ερωτησεις που μου θεσατε πριν: @Crazyant,11, webhunter :οταν λεω δεν μπουταρει εννοω δεν ανβει με περνει σε 8.3 αμεσως και μετα reboot αυτοματα @manos :τις εχω ιδη δοκιμασει στην p5w του yincar @Crazant :το προβλημα εχει καιρο πολυ πριν να βρεξω την abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιανουάριος 18, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 ρε οχι δεν bootaroun καν να ανιξι το σηστιμα δεν ανιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 18, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 ρε οχι δεν bootaroun καν να ανιξι το σηστιμα δεν ανιγει συ με κολλησες ραααααααααααα θα μποταρει η μητρικη δεν θα μπουταρει.... κτλ οταν ανακαλυψαμε το προβλημα με τις μνημες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.