the_Scientist Φεβρουάριος 12, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Χμμ..βασικά δε θα κάτσω να ασχοληθώ απ τη στιγμή που δεν έκανε τιποτα και εδωσε και τους κωδικούς...Παντως ειμαι σίγουρος οτι απ την ερωτηση ασφαλείας το εχει κάνει γιατι μετα την ειχε αλλάξει...(και μυρίζομαι οτι το εκανε για να μπορει να ξανακάνει το ιδιο οταν ξαναχρειαστεί να μπεί). Ασε που ειναι κρίμα να μπλέξεις απο το internet...ο άλλος μπήκε φυλακή για 2 χρονια επειδι εβαλε cheatακι στο poker του facebook!..αν ειναι δυνατόν...για ενα παιχνίδι (ή ενα προφιλ) να μπει ο αλος φυλακή?...Εγω προσωπικά δεν στελνω "πολυ προσωπικα" μηνυματα στο facebook,απ τη στιγμή που αυτα αποθηκεύονται!..Το καλύτερο θα ηταν το facebook να λέει "Οτι γίνεται στο facebook..παραμένει στο facebook!".. Ευχαριστώ παιδια για τις απαντήσεις! πανω στο θέμα μου :lock: μπορειτε να απαντήσετε στα άλλα που ειπαμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 12, 2012 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 καλο ειναι να αλλαξεις το μαιλ, να βαλεις να μην ειναι εμφανης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 12, 2012 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Έκανες όλο αυτό το σαματα για να καταλήξεις σε ρήσεις ala vegas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 12, 2012 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Αμα θελετε ασφαλεια στις επικοινωνίες σας, βαλτε hamachi vpn και έχετε chat με κρυπτογράφηση 256bit χωρις αποθήκευση ιστορικού...Το ποιο απλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Φεβρουάριος 12, 2012 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Συνήθως οι περισσότεροι την πατάνε απο ανοιχτά wifi. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω σε φίλους και γνωστούς οι οποίοι δεν έχουν ιδέα από δίκτυα, προσοχή στα αεροδρόμια και στα δημόσια hot spots... Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το ίδιο email με το ίδιο pass για όλες τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες, με τη δικαιολογία "που να κάτσω να θυμάμαι τόσους κωδικούς απ' έξω..." Λες και τους υποχρεώνει κανείς να τους θυμάται όλους απόξω... Το vpn είναι καλή λύση, αλλά δεν μπορείς να το προτείνεις σε κάποιον ο οποίος δεν έχει ιδέα από δίκτυα.(Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για την πλειοψηφία)Πιστέυω ότι στις μέρες μας οι browsers και τα λειτουργικά συστήματα βρίσκονται σε αρκετά καλά επίπεδα ασφαλείας και χρηστικότητας σε σχέση με παλαιότερα, (εποχές δεκαετία '90 αρχες 2000 κτλ) αρκεί όπως είπε ο Root με τον Panea να ψάξεις λιγάκι τις δυνατότητες που σου προσφέρουν σε ασφάλεια γιατί στην τελική "There is no patch for human stupidity"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Φεβρουάριος 12, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 "There is no patch for human stupidity"...Χαχαχα...ισχύει.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...να πώ την αλήθεια εμένα προσωπικά δεν μου έκαναν κάτι. Παραπάνω δε μπορώ να πω δημοσίως γιατι δεν είναι καλό.Απλα ενας φίλος μου μου ζήτησε να μάθει αυτα τα πράγματα. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.