Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2012 Παίδες,έχω το sports tracker στο zte blade(2.3.7) και κάνω δοκιμές περπατώντας αλλά η καταγραφή της διαδρομής γίνεται λίγο ατσούμπαλα.Sports Tracker Δηλαδή στιγμιαία έπιασε max speed 35.2km/h και η διαδρομή είναι σαν να περπατάει μεθυσμένος.Συμβαίνει και στους υπόλοιπους αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 Χαχαχα, ίσως φταίνε οι πολυκατοικίες. Κόβουν σήμα. Πχ στο πάρκο εξαμολύνεται λίγο η κατάσταση (αν και σε έχει πετάξει μέσα στο πάρκο)Γενικά υπάρχουν τέτοια προβληματάκια με τους gtp sensors των κινητών. Εμένα πχ στο τρέξιμο κάνει ότι έκανε εσένα από 0.5 εώς 0.7km Συντομεύει διαδρομές.Κοίταξε αν έχει επιλογή για πιο accurate μέτρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 Εισαι εντός πόλης, το gps ειναι λιγο μπαχαλο να βρει 100% ακριβεις θέσεις λόγω πολυκατικοιων και δεντρων.Το 35χλμ έγινε γιατι στιγμαια σε έχασε και έβαλε το στιγμα σου μέσα στο τετράγωνο αντι στον δρόμο και η μέση ταχύτητα για να το κάνεις αυτό είναι ....το μάντεψες 35χλμ/ωραΔοκιμασε να το έχεις το κινητο σε ενα backpack και να έχει οπτικη επαφη (δηλαδη θηκακι με πλαστικο διαφανες η διχτυωτο κάλυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 Αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά μου φαίνεται περίεργο που στο google maps ας πούμε ή στο navigon με βγάζει αλφάδι πάνω στο δρόμο. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Έβαλα το gps filtering στο strong από light που ήταν και σαν να βελτιώθηκε λίγο Sports TrackerΕDIT:Υπόψιν ότι το κινητό είναι όλη την ώρα στη μπροστινή τσέπη του jean Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη στάση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 13, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη στάση;Ναι,στα 2 km/h.Παίζει ρόλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 13, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Πιθανόν να θεωρεί ότι σταμάτησες, να σε βρίσκει σε άλλο σημείο και να ενώνει την διαδρομή με ευθεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 13, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Όχι,οποτε σταματάω/νομίζει πως σταμάτησα,η επόμενη κίνηση μετράει σαν καινούργιο lap.Οκ,σιγά μην σκάσω τώρα,δεν νομίζω 100-120 ευρώ συσκευή να έχει το τέλειο στίγμα.Το πιο πιθανό είναι σε μεγαλύτερες ταχύτητες(ποδήλατο) να μειώνεται το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 13, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Κράτα το στο χέρι για κανένα 5λεπτο να δεις πως πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.