Jump to content

Android Sports Tracker

Gregorypeg1000

Recommended Posts

Παίδες,έχω το sports tracker στο zte blade(2.3.7) και κάνω δοκιμές περπατώντας αλλά η καταγραφή της διαδρομής γίνεται λίγο ατσούμπαλα.

Sports Tracker

Δηλαδή στιγμιαία έπιασε max speed 35.2km/h και η διαδρομή είναι σαν να περπατάει μεθυσμένος.Συμβαίνει και στους υπόλοιπους αυτό?

Χαχαχα, ίσως φταίνε οι πολυκατοικίες. Κόβουν σήμα. Πχ στο πάρκο εξαμολύνεται λίγο η κατάσταση (αν και σε έχει πετάξει μέσα στο πάρκο)

Γενικά υπάρχουν τέτοια προβληματάκια με τους gtp sensors των κινητών. Εμένα πχ στο τρέξιμο κάνει ότι έκανε εσένα από 0.5 εώς 0.7km Συντομεύει διαδρομές.

Κοίταξε αν έχει επιλογή για πιο accurate μέτρηση.

Εισαι εντός πόλης, το gps ειναι λιγο μπαχαλο να βρει 100% ακριβεις θέσεις λόγω πολυκατικοιων και δεντρων.

Το 35χλμ έγινε γιατι στιγμαια σε έχασε και έβαλε το στιγμα σου μέσα στο τετράγωνο αντι στον δρόμο και η μέση ταχύτητα για να το κάνεις αυτό είναι ....το μάντεψες 35χλμ/ωρα

Δοκιμασε να το έχεις το κινητο σε ενα backpack και να έχει οπτικη επαφη (δηλαδη θηκακι με πλαστικο διαφανες η διχτυωτο κάλυμα.

Όχι,οποτε σταματάω/νομίζει πως σταμάτησα,η επόμενη κίνηση μετράει σαν καινούργιο lap.

Οκ,σιγά μην σκάσω τώρα,δεν νομίζω 100-120 ευρώ συσκευή να έχει το τέλειο στίγμα.Το πιο πιθανό είναι σε μεγαλύτερες ταχύτητες(ποδήλατο) να μειώνεται το πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.