Jump to content

Αναβάθμιση απο Intel 320 σε Samsung 830 ?

Tasoik

Recommended Posts

Εμενα μου ακουγεται υπερβολη να εχει καποιος σσd και να θελει αναβαθμιση.

Απο περιεργεια κανεις δουλεια ή καθημερινη χρηση gaming κτλπ;

Πολλες ωρες στο pc.

Δουλειά και διασκέδαση μαζί. (παιχνιδια δεν παιζω).

τι ΜΗΤΡΙΚΗ διαθέτεις? γιατι μπορείς να εκμεταλλευτείς το sata 3. αλλά γενικά + 1 στον the one!

ASUS P8Z68 Deluxe/Gen3 πρόσφατα αγορασμένη.

Γιαυτο έχω μπει στον πειρασμό να αλλάξω ssd λόγω sata3.

Άλλα όπως μου λέτε αν είναι να μην καταλάβω καμιά διαφορά δεν υπάρχει νόημα να προχωρήσω.

Τοτε αναλογα και το μπατζετ μπορεις να ψαχνεις το τοπ σσD αν και προς το παρων διαφορες δε θα δεις. Οι απο πανω τα λενε ολα για το raid...

Αν υπάρχουν κάποιες διάφορες δεν υπάρχει πρόβλημα να παρω εναν 128αρι 830.

Αν όμως δεν υπάρχουν παραμένω με τον 320.

Για RAID δεν με βλέπω ...

Αν υπάρχουν κάποιες διάφορες δεν υπάρχει πρόβλημα να παρω εναν 128αρι 830.

Αν όμως δεν υπάρχουν παραμένω με τον 320.

Για RAID δεν με βλέπω ...

η γνωμη η δικια μου ειναι σύμφωνη με τα υπολοιπα παιδια

η αναβάθμιση απο μηχανικό σε ssd είναι μεγάλη υπόθεση

η αναβάθμιση απο ssd σε ssd (τουλάχιστον ακομη) ειναι μικρή υπόθεση.

Last but not least, πιστευω οτι καποιος σημερα μπορει να θελει να αναβαθμίσει έναν ssd για να έχεις μεγαλύτερο χώρο!

το μπαμ ηταν απο μηχανικός σε ssd ->

τωρα ανεβάζουμε σιγα σιγα και δεν έχουμε έκρηξη στις αλλαγές των επιδόσεών!

Σας ευχαριστώ όλους.

Δηλαδή ειναι λανθασμένη η αίσθηση που έχω οτι ο intel 320 ειναι τεχνολογικά πίσω σε σχέση με τον Samsung 830 όσον άφορα τις επιδόσεις.

ο 830 είναι πιο μπροστά...

το θέμα είναι πως αν πας από 320 σε 830 δεν θα νιώσεις την ίδια (ή και γενικά διαφορά) στην ταχύτητα απόκρισης του συστήματος όπως όταν πήγες απ'τον μηχανικό στον ssd...γι αυτό αν δεν υπάρχει θέμα χώρου..θεωρώ πως δεν χρειάζεται η αλλαγή..(εκτός αν θες στα benchmarks να βλέπεις μεγαλύτερα νούμερα)

ο 830 είναι πιο μπροστά...

το θέμα είναι πως αν πας από 320 σε 830 δεν θα νιώσεις την ίδια (ή και γενικά διαφορά) στην ταχύτητα απόκρισης του συστήματος όπως όταν πήγες απ'τον μηχανικό στον ssd...γι αυτό αν δεν υπάρχει θέμα χώρου..θεωρώ πως δεν χρειάζεται η αλλαγή..(εκτός αν θες στα benchmarks να βλέπεις μεγαλύτερα νούμερα)

Καλά εκεί ήταν αισθητή.

Ο προηγούμενος ήταν ένας Velodiraptor 300aris.

Όχι δεν θα βλέπω benchmarks, δεν με νοιαζουν.

Βασικά αν κέρδιζα ακόμα και ενα 20% θα έκανα την αλλαγή άλλα αποτι καταλαβαίνω είμαστε αρκετά πιο κάτω. Σωστά?

Καλά εκεί ήταν αισθητή.

Ο προηγούμενος ήταν ένας Velodiraptor 300aris.

Όχι δεν θα βλέπω benchmarks, δεν με νοιαζουν.

Βασικά αν κέρδιζα ακόμα και ενα 20% θα έκανα την αλλαγή άλλα αποτι καταλαβαίνω είμαστε αρκετά πιο κάτω. Σωστά?

εγώ επειδή δεν έχω ssd δεν μπορώ να εκφέρω σωστή γνώμη...

όμως ο jax7480 απ'όσο θυμάμαι έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα ssd(όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα)...

απλά αυτό το 20% δύσκολα θα το νιώσεις γιατί μετά αν το access time από 2-3-5ms έγινε πχ.0,5(από τον veloci ->320)

τώρα να γίνει πες 0,3 απλά πλέον θα παίζει στην απόκριση του συστήματος και το ελάχιστο latency της οθόνης το latency του α/β/γ...

με απλά λόγια δεν πιστεύω πως σε καθημερινή χρήση θα δεις διαφορά που να δικαιολογεί την αγορά sata3 ssd

ps.για εμένα ένας postville/320 θα ήταν υπεραρκετός...καλοδεχούμενος και ο 830/vertex3 max iops/corsair performance pro

απλά δεν νομίζω πως αξίζει να πας από 320 σε 830 από την στιγμή που δεν θα πας σε μεγαλύτερο drive(το μεγαλύτερο αν είχες προβλήματα χώρου)

Σας ευχαριστώ όλους.

Δηλαδή ειναι λανθασμένη η αίσθηση που έχω οτι ο intel 320 ειναι τεχνολογικά πίσω σε σχέση με τον Samsung 830 όσον άφορα τις επιδόσεις.

Έχεις μία Porsche 911 Turbo και θες να την αλλάξεις για μία Porsche 911 Turbo S.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.