a4dtm Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 Παιδες μολις πηρα ενα dvd rw της TEAC αλλα δεν ξερω ποια προγραμματα πρεπει να χρησιμοποιησω για εγγραφη dvd. Παρακαλω τα φωτα σας. :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Δεν ξερω αν εχεις ασχοληθει αλλα χρειαζεται μια διαδικασια για να γραψεις μια ταινια,1.Να ξεκλειδωσεις το dvd και να ριξεις την ταινια στο σκληρο σου2.Νακανεις μια επιλογη τι θα γραψεις γιατι συνηθως ενα dvd ειναι παραπανω απο 4.7γιγα που ειναι τα αγραφα.Παλιοτερα χρησιμοποιουσαμε 2 προγραμματα smartripper,dvd2one τωρα υπαρχει το dvdshrink που κανει τη δουλεια και των δυο προγραμματων αυτων.Μπορεις να κατεβασεις την τελευταια του εκδοση απο εδω ειναι freeware και δεν χρειαζεται εγκατασταση.http://www.softpedia.com/public/cat/3/7/3-7-52.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Βασικά χρειάζεσαι Nero 6, DVD Decrypter 3 και DVD Shrink 3.1...... Μετά με λίγο υπομονή θα βάζεις άνετα ταινίες των 6GB σε DVD-R των 4.7GB....... Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να σου δώσω γιατί είναι λεπτό το θέμα και μπορεί να θεωρηθεί ως Warez ή Πειρατικό και να κλείσει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Ιούλιος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια καταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αν εχεις το DVD Shrink δεν χρειαζεσαι το Descrypter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 ούτε το νέρο. βασικά και να μην έχεις το dvdshrink το νερο είναι μεγάλη φώλα.για πρόγραμμα καψίματος συνιστώ το Image tool burn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος που δεν έχω DVD-R.Τα μεγάλα DVD πάνω 4.7 Ghz, δεν αντιγράφονται εξ' ολοκλήρου σε άλλο DVD?Και αν ισχύει αυτό, γιατί γίνεται;Επειδή δεν υπάρχουν κενά DVD τόσο μεγάλα, ή επειδή δεν το υποστηρίζουν ακόμα τα DVD-R? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος που δεν έχω DVD-R.Τα μεγάλα DVD πάνω 4.7 Ghz, δεν αντιγράφονται εξ' ολοκλήρου σε άλλο DVD?Και αν ισχύει αυτό, γιατί γίνεται;Επειδή δεν υπάρχουν κενά DVD τόσο μεγάλα, ή επειδή δεν το υποστηρίζουν ακόμα τα DVD-R? Όχι δεν αντιγράφονται εξολοκλήρου σε άλλο DVD. Απλά η ταινία συμπιέζετε και χωράει σε δισκάκι 4.7GB από 6GB που ήταν πριν.Κενά DVD μεγαλύτερα των 4.7GB εγώ δεν έχω βρεί, αλλα DVD-R υπάρχουνε και υποστειρίζουνε δισκάκια 9GB, τα λεγόμενα Double Layer. Ακόμα δεν έχω βρει δισκάκια τέτοια και δεν ξέρω πόσο θα κάνουνε.’ρα δουλεύουμε με 4.7GB προς το παρόν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Χρησιμοποίησε το DVD Shrink h το CloneDVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.