Jump to content

6970 ----> 6870 CF

LeoNaXe

Recommended Posts

τοτε γιατι εχει 2 θυρες η καρτα και μπορω να συνδεσω μονο το ενα σε οποια απο της 2 θελω?

τοτε γιατι εχει 2 θυρες η καρτα και μπορω να συνδεσω μονο το ενα σε οποια απο της 2 θελω?

Επειδή μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει tri-fire.;)

Ναι, το συνδέεις σε όποια θες.

οχι εμενα το συστημα υπογραφης περνει μονο αλη μια δλδ αν ειχα π.χ το lga 2011 θα εβαζα π.χ 3 καρτες τετοιες λεμε τωρα ε? οποτε βαζω αλη μια και κανω cf με το υπαρχον τροφοδοτικο και στο cf θα βαλω απο ενα παλι

με το ενα καλωδιο εκανε πολυ θορηβο ενω με τα 2 δουλευει κανονικα ησηχα

να ρωτισω και κατι αλο στα win 7 64bit με την παλια καρτα 4850 512mb επερνε 7,4 και το cpu 7.6 τωρα με την 6870 ειναι στα 7,8 η καρτα και 7,5 η cpu μαζι και της ram γιατι αυτο? + οτι η ram στην συγκεκριμενη mb τρεχουν στα 1600 γιατι μου της ριχνουν της ram

Ρε παιδια τι να αλλαξει τροφοδοτικο του λετε?μια χαρα θα τις σηκωσει τις καρτες,4Χ18a στην 12v εχει.δεν καινε και τοσο οι καρτες.το θεμα ειναι εαν αξιζει να τις αλλαξει που για εμενα οχι δεν αξιζει.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εριξε τον επεξεργαστη και της μνημες με την νεα καρτα ενω με την παλια ηταν 7.6 απο 7.5 που ειναι τωρα?

Μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση η παρακάτω συζήτηση?

για να συνδεσω την καρτα βαζω και τα 2 pci-e καλωδια στην καρτα ε?
Όχι, μόνον το ένα αρκεί.
Επειδή μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει tri-fire.;)

Ναι, το συνδέεις σε όποια θες.

με το ενα καλωδιο εκανε πολυ θορηβο ενω με τα 2 δουλευει κανονικα ησηχα

Βάλε και τα 2 καλώδια pci-e από το τροφοδοτικό στην κάρτα, μην σου καεί.

:hang3:

Πωωωωω....μλκια μου:wall::wall::wall: από βιασύνη μου νομιζα ότι εννοούσες τα cf bridges!!!

Αν εννοείς για την τροφοδοσία,τότε ναι βάλε και τα δύο!!!

και την δευτερη καρτα θα την συνδεσω με τα καλωδιακια απο το κουτι της στην τροφοδοσια η πρεπει να αλαξω το τροφοδοτικο που εχω?

• 3 weeks later...

το διορθωσα λιπον αλο προβλημα γιατι η δευτερη καρτα δεν διχνει σημα στην οθονη μου οταν βαζω το dvi Καλωδιο στην δευτερη λεει οτι δεν περνει σημα και δουλευει μονο στην πρωτη?

Αυτό δεν είναι πρόβλημα!

Σου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο το cross fire?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.