gnu Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2012 Την τρίτη 7/2/12 είδα μια χρέωση από το εν λόγω κατάστημα στον τραπεζικό μου λογαριασμό 287 ευρώ. Σημειωτέον ότι δεν είχα κάνει καμία παραγγελία.Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα μου, και αμφισβήτηση της συναλλαγής, απευθυνθηκα στο συγκεκριμένο κατάστημα,να μάθω τον λόγο της χρέωσης.Μου ζήτησαν αντίγραφο της χρέωσης γιατί κάνεις δεν γνωριζε τίποτα.Αφού τους έστειλα το αντίγραφο, εξαφανιστηκαν. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε δεν έχουμε δυνατότητα να σας συνδέσουμε με την συγκεκριμένη κυρία που έχει αναλάβει την υπόθεση σας.Το λιγότερο που μπορώ να πω... οι άνθρωποι είναι άθλιοι.Τους έχω εξηγήσει ότι όπως μου πήραν τα χρήματα έτσι αμέσως τα θέλω πίσω.Θα το τραβήξω νομικά το θέμα από εδώ και πέρα.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου και πες ότι ποτέ δεν έκανες αυτήν την παραγγελία. Θα ακυρώσουν και την κάρτα σου ως ύποπτη και θα σου στείλουν καινούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Άλλοι άχρηστοι από εκεί. Από την πρωτη μέρα είχα μιλήσει με το τμήμα Ασφαλείας συναλλαγών και δεν έβλεπαν κάτι ύποπτο. Τελικά πήγα την επόμενη και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Φεβρουάριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 WTF....αυτό πάντως δεν το είχα ξανακούσει.Χωρίς η ερώτηση μου να δικαιολογεί την χρέωση......μήπως είχες προχωρήσει κάποια αγορά μέσω του site και τελευταία στιγμή έκανες πίσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 10, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Όχι. Δεν είχα κάποια προσπάθεια για παραγγελία. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Το πιο πιθανό είναι είναι η χρέωση να έγινε κατά λάθος. Συμβαίνει καμιά φορά.Οπότε υπομονή, γιατί όπως διαβάζω και στο skroutz, το service τους είναι άθλιο και θα καθυστερήσεις να ξεμπερδέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Υπομονή να κάνω! Αλλά από την στιγμή που δεν μπορώ να τους βρω, πέρα από ένα απρόσωπο email., έχει εξαντληθεί.Ναι να καταλάβω ότι έγινε ένα λάθος! Από εκεί και πέρα απαιτώ άμεση επίλυση. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Φεβρουάριος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 210-9696417 είναι το τηλ. της Εξυπ. ΠελατώνPixmania - Κερδίστε σε όλες σας τις αγορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 10, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 210-9696417 είναι το τηλ. της Εξυπ. ΠελατώνPixmania - Κερδίστε σε όλες σας τις αγορέςΤους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε δεν έχουμε δυνατότητα να σας συνδέσουμε με την συγκεκριμένη κυρία που έχει αναλάβει την υπόθεση σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 10, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Το έχω καλέσει άπειρες φορές από την τρίτη! Το πρόβλημα μου έχει προωθηθεί για επίλυση και ακόμα να επικοινωνησουν μαζί μου. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 10, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 εχω ψωνησει αρκετες φορες απο pixmania-pro (φανταζομαι ειναι ο ιδιος ομιλος).Πληρωμη και με καρτα και τραπεζικο εμβασμα.Δεν ειχα ποτε προβλημα.Να εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει και το pixmania να μην εχει ευθυνη για το περιστατικο.Απλα να εχεις πεσει θυμα υποκλοπης.Η παραγγελια τι προιον ειχε και τι διευθηνση παραδωσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 10, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 εχω ψωνησει αρκετες φορες απο pixmania-pro (φανταζομαι ειναι ο ιδιος ομιλος).Πληρωμη και με καρτα και τραπεζικο εμβασμα.Δεν ειχα ποτε προβλημα.Να εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει και το pixmania να μην εχει ευθυνη για το περιστατικο.Απλα να εχεις πεσει θυμα υποκλοπης.Η παραγγελια τι προιον ειχε και τι διευθηνση παραδωσης?Εδώ είναι το παράξενο! Κανένα προϊόν. Δεν είχα κάνει κάποια παραγγελία. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 10, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Το Pixmania είναι του ομίλου Dixons, δεν είναι κανένα μαγαζάκι για να κάνει τέτοια κόλπα.Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθείς περισσότερο προς την τράπεζά σου πάντως, ένα τηλέφωνο και στο συνήγορο του καταναλωτή δεν βλάπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 10, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 εχεις λογαριασμο στο pixmania?Αν ναι κανε ενα κοπο και δες στο ιστορικο αγορων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 10, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 εχεις λογαριασμο στο pixmania?Αν ναι κανε ενα κοπο και δες στο ιστορικο αγορων....Η τελευταία μου αγορά είναι 14/12/2009. Το Pixmania είναι του ομίλου Dixons, δεν είναι κανένα μαγαζάκι για να κάνει τέτοια κόλπα.Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθείς περισσότερο προς την τράπεζά σου πάντως, ένα τηλέφωνο και στο συνήγορο του καταναλωτή δεν βλάπτει.Με αυτό που έκανε το βάζω σε χειρότερη κατηγορία από "μαγαζάκι "Απευθυνθηκα στην τράπεζα μου και μου ειπε να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής. Το οποίο και έκανα άμεσα. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Φεβρουάριος 11, 2012 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 Εδώ είναι το παράξενο! Κανένα προϊόν. Δεν είχα κάνει κάποια παραγγελία. Sent from my Galaxy Nexus using TapatalkΑυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί είσαι βέβαιος πως το Pixmania έχει υποκλέψει την κάρτα σου.Δεν είναι πιθανόν η κάρτα σου απλά να χρησιμοποιήθηκε για αγορές από εκεί; Συμφωνώ με τον jpavly ότι το pixmania δεν κάνει τέτοια κόλπα. Και εγώ έχω αγοράσει από εκεί αρκετά πράγματα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 11, 2012 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 Dixons Group of Companies Profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 11, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί είσαι βέβαιος πως το Pixmania έχει υποκλέψει την κάρτα σου.Δεν είναι πιθανόν η κάρτα σου απλά να χρησιμοποιήθηκε για αγορές από εκεί; Συμφωνώ με τον jpavly ότι το pixmania δεν κάνει τέτοια κόλπα. Και εγώ έχω αγοράσει από εκεί αρκετά πράγματα, χωρίς κανένα πρόβλημα.Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι το pixmania εχει αφαιρεσει απο τον λογαριασμο μου λεφτα.Χωρις λογο.Αγορα δεν εχει γινει καμια.Φιλε μου κι εγω εχω αγορασει απο ολο το internet πραγματα.Εδω και πολλα χρονια.Δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 12, 2012 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Mήπως στο pixmania υπάρχει κάποιος υπάλληλος που έχει πρόσβαση στις πιστωτικές κάρτες πελατών που αγόρασαν στο παρελθόν και κάνει εικονικές πωλήσεις για να παίρνει τα χρήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 12, 2012 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Mήπως στο pixmania υπάρχει κάποιος υπάλληλος που έχει πρόσβαση στις πιστωτικές κάρτες πελατών που αγόρασαν στο παρελθόν και κάνει εικονικές πωλήσεις για να παίρνει τα χρήματα;Λίγο τραβηγμένο αυτό κατά την γνώμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.