Jump to content

Ασύρματο ρούτερ για το σπίτι

Telumetar

Recommended Posts

Όπως λεει ο τίτλος... μιας και το παλιο ρουτεράκι τα παιξε (philips που δινε το connex) είμαι στην αναζήτηση νεου... Με ενα Budget 50-60 E , τι θα μου προτείνατε;

Ειναι για σπίτι και σύνδεση desktop ενσύρματα και laptop (ένα όροφο πάνω) .

Ευχαριστω :mobile1:

πάρε τηλέφωνο τον ΟΤΕ και πες τους να στο αλλάξουν. (έχουν κάθε υποχρέωση)

ΑΝ το routerάκι τους δεν εξυπηρετούσε αυτά που ήθελες να κάνεις, ναι, πάρε κάποιο που σε καλύπτει καλύτερα. Έχω δοκιμάσει Zyxel και είναι πολύ δυνατά ακόμη και σε μεγάλο φόρτο.

Βέβαια βάλε στη μέση και το VDSL, δεν ξέρω αν σε εσένα κάναν έργα να αλλάξουν τα καφάο με καινούρια, αλλά έχε το στα υπόψη σου.

To Θέμα ειναι οτι το ρουτερ ειναι αρκετά παλιο ,αλλα μου κανε τη δουλεια μου σχετικά καλά. ίσως λίγο αργούσε να ξαναπαρει ip οταν έπεφτε αλλα μέχρι εκει. Το θέμα ειναι οτι η σύνδεση μου έγινε πριν κάμποσα χρόνια και δε ξέρω αν τίθεται θέμα εγγυησης. Δλδ πάω και μου δίνουν άλλο; τι διαδικασία ακολουθώ;

Ναι εδω και δυο μέρες η σύνδεση ειναι χάλια όλο αποσυχρονισμούς .Πήρα και δήλωσα βλάβη αλλα... ως τώρα καμία απάντηση θετική η αρνητική ... Πάντως για έργα δεν μου παν τπτ

το v7 το έχω και εγώ και είναι βράχος όσο αφορά τη σύνδεση. Γενικά ικανοποιημένος είμαι με ένα παράπονο στο UPnP που δεν αναγνωρίζεται πάντα σωστά από όλες τις συσκεύες. Αλλά το UPnP είναι από μόνο του μια πονεμένη ιστορία

To Θέμα ειναι οτι το ρουτερ ειναι αρκετά παλιο ,αλλα μου κανε τη δουλεια μου σχετικά καλά. ίσως λίγο αργούσε να ξαναπαρει ip οταν έπεφτε αλλα μέχρι εκει. Το θέμα ειναι οτι η σύνδεση μου έγινε πριν κάμποσα χρόνια και δε ξέρω αν τίθεται θέμα εγγυησης. Δλδ πάω και μου δίνουν άλλο; τι διαδικασία ακολουθώ;
ναι, τους παίρνεις τηλέφωνο, τους λες ότι έχει πρόβλημα και στο αλλάζουν (με hol έχω αλλάξει 4 router, από τότε που είχα dsl 1.0)

Συνήθως αναγράφεται η εγγύηση που σου προσφέρει ο πάροχος στον εξοπλισμό που σου παρέχει και αν είναι πχ 4 ετών δύσκολα θα κάνει κάτι.

Εαν καταλήξεις στην αγορά άλλου πήγαινε σε μεταχειρισμένο TG585 v7/v8 που τα βρίσκεις στα 20-25Ε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.