Jump to content

ο υπολογιστης μου δεν κοιμαται...

abc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

• γεια σας παιδια.

:) τον τελευταιο καιρο ο υπολογιστης ενω τον βαζω σε αναστολη λειτουργιας και σταματαει κανονικα μετα απο λιγο ξεκιναει παλι μονος του!!! (αυτο δεν γινεται παντα)...και ενω τον αφηνω σε αδρανεια και πιο παλια σταματουσε μονος του μετα απο λιγα λεπτα τωρα μερικες φορες σταματαει μερικες φορες οχι.!! τι λετε?

Άλλαξε το avatar σου ταχέως, υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ.

Εξήγησε το λίγο καλύτερα γιατί δεν κατάλαβα το πρόβλημά σου.

Αν εννοείς ότι δεν κάνει πια Sleep, μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό που το αποκλείει;

-αντι να κλεισω τον υπολογιστη τον βαζω στην αναστολη λειτουργιας. κλεινει...

οταν γυρισω τον βρισκω να δουλευει.(οχι παντα).

-τον αφηνω χωρις να τον βαλω αναστολη λειτουργιας(δουλευει).φευγω...

οταν γυρισω αντι να εχει κλεισει (οχι παντα παλι). δουλευει. δεν παρναει δηλαδη μονος του σε sleep mode.

-με λιγα λογια κανει οτι θελει...:)

-windows 7 64.

-θα το αλλαξω το avatar.:sick:

και εγώ είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα πρόβλημα και έφταιγε η κάρτα γραφικών που ήταν στα τελευταία της.. έμπαινε σε αναστολή και ή ξεκίναγε όποτε ήθελε ή δεν ξεκίναγε καθόλου..

Θα σου ελεγα για να βρεις ακρη να γραψεις αυτη την εντολή

powercfg -lastwake στο command prompt

για να δεις απο τι ξυπναει

ετρεξα την εντολη αλλα μου λεει δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη η εξωτερικη εντολη....

το εκανα (τα καταφερα):) με copy paste. αλλα πως θα στειλω την εικονα εδω δεν ξερω.!!

Κατι τετοιο θα σου βγαζει

C:\Users\*** >powercfg -lastwake

Wake History Count - 1

Wake History [0]

Wake Source Count - 1

Wake Source [0]

Type: Fixed Feature

Power Button

Οποτε γραψε οτι βλεπεις

Ξυπναει απο συσκευή USB.

Βγαζε μια μια και βαζε αναστολη λειτουργιας μεχρι να βρεις πια τον ξυπναει

Αν εχεις ασυρματο πληκτολογιο-ποντικι σετ ισως ειναι αυτο

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. ναι εχω ασυρματα πληκτρολογιο κ ποντικακι (σνιφ-σνιφ) :) λες το ποντικι να πηγαινει για φαγητο και να τον ξυπναει?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.