Jump to content

Seagate Blackarmor NAS 110 και Streaming μουσικής μέσω ιντερνετ: Γίνεται ;

hayabusa

Recommended Posts

Κάτοχος του παραπάνω NAS εδώ και αρκετό καιρό και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει ευχαριστημένος.

Αυτό όμως θα ήθελα να κάνω, και δεν ξέρω αν γίνεται (και πώς) είναι το να μπορώ να ακούω μουσική από άλλο υπολογιστή (από το φάκελο που έχω έχω τα ΜΡ3) μέσω ιντερνετ, χωρίς ομως να χρειάζεται να κατεβάζω τα αρχεία στο pc.

Δοκίμασα με την υπηρεσία global access της Seagate αλλά ενώ πχ σε μια φωτογραφία κάνει preview κανονικά και μπορείς να την δεις χωρίς να την κατεβάσεις τα τραγούδια πρέπει να αποθηκευτούν και να αναπαραχθουν τοπικά (αυτό ακριβώς που δεν θέλω δηλαδή).

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και μπορεί να βοηθήσει ή να δώσει κάποια κατέυθυνση θα με εξυπηρετούσε πολύ :)

Θα σου λεγα να δοκιμασεις αν δεν το εχεις κανει ήδη , να κάνεις ενα firmware update , μιας και απο ότι φαίνεται υπηρχαν προβλήματα και από άλλους και μολις προσφατε το 110 και το 220 πήραν το πιστοποιητικο DLNA οπότε δοκιμασε και πες μας

http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=ba-nas-110&vgnextoid=174af1ec4d173210VgnVCM1000001a48090aRCRD

Λογικα και με το πρόγραμμα που χρησιμοποεις θα πρεπει να αρχισει να δουλευει (δεν το εχω δουλεψει δεν ξερω)

αλλα δοκιμασε αυτο

Downloads | XBMC

edit

δες αυτο σαν οδηγο

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=NAS

δοκιμασες ξανα με το global service?

αλλιως πρεπει να ακολουθήσεις τις οδηγιες του xmbc για να προσθεσεις την ip address μαζι με τον κωδικο του Samba server που τρεχει το nas.

το xmbc έχει αρκετα εκτενες wiki help

XBMC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.