Jump to content

Overclocking tips for Z68X-UD5 & 2600K

Sitios

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Και εγώ ένα με UD4 θα σου δώσω. Πάνω-κάτω τα ίδια είναι.

How to Overclock the Gigabyte GA-P67A-UD4 | bit-tech.net

Να ρωτησω κατι, την επιλογη απο το bios ACHI πρεπει να την ενεργοποιησουμε για τον SSD για να ναι πιο γρηγορος,ή δεν παιζει κανενα ρολο?

Έχω και μια άλλη ερώτηση. Χθες έκανα format στον Vertex 3 Max IOPS (W7 Pro x64). Κάθε φορά που εκκινά τα Windows, ενώ είναι ακόμα στις "μαύρες" οθόνες, βγάζει: "Loading Operating System" και για τα επόμενα 20 περίπου δευτερόλεπτα φορτώνει κάτι κουκκίδες. Κατόπιν, δείχνει το σημαιάκι των Windows και μπαίνει μέσα σε 5sec μέσα... Τι μπορώ να αλλάξω στο BIOS για να μη μου βγάζει αυτό το μήνυμα?

Ρε παιδιά, όταν του βάζω στο BIOS το multiplier 42x, στα ρεύματα μου βγάζει δίπλα στο CPU 1.35V. Αυτό σημαίνει ότι αν το αφήσω στο Auto θα δώσει 1.35V? Επίσης, στο Multiscale Load-Line τι πρέπει να επιλέξω? Οι επιλογές είναι: Disabled, Level 1, Level2, ......., Level 10. Όσο ανεβαίνω σε Level τι επίπτωση έχει στο ρεύμα?

Από που μπορώ να καταλάβω αν το CPU είναι πατάτα ή όχι? Το CPU-Z λέει Revision: D2. Καλό είναι αυτό?

Επίσης, ενώ το pc εδώ που το έχω προς το παρόν (4.2GHz, Level 5 Load-Line, 1.25V BIOS), περνάει LinX (20 passes) στο άκυρο μου έχει πετάξει 2 φορές BSOD με BCCode 124. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?

Διάβασα αυτό εδώ: http://www.sevenforums.com/crash-lockup-debug-how/35349-stop-0x124-what-means-what-try.html και για την ψύξη, τους drivers και το BIOS, δεν υπάρχουν αμφιβολίες, καθώς είναι τα latest official. Τώρα λέω να τεστάρω τις RAM. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο θα του ήμουνα υπόχρεος.

Επίσης, ενώ το pc εδώ που το έχω προς το παρόν (4.2GHz, Level 5 Load-Line, 1.25V BIOS), περνάει LinX (20 passes) στο άκυρο μου έχει πετάξει 2 φορές BSOD με BCCode 124. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?

BSOD Codes for SandyBridge

0x124 = add/remove vcore or QPI/VTT voltage (usually Vcore, once it was QPI/VTT)

http://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/the-overclockers-bsod-code-list-102950.html#post1063149928

Thanks zpaf. Τέσταρα και τις RAM και ούτε αυτό είναι... Το μόνο που μένει είναι να παίξω με τα δύο αυτά ρεύματα (VCore και QPI/VTT). Ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να δω πόσο καλό είναι το CPU σαν κομμάτι και πως να το τεστάρω?

Επίσης, στην καρτέλα Mainboard στο CPU-z, μου βγάζει εκεί που λέει Link Width: x8 και Max Supported: x16. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύω σε x8 mode αντί x16? Είναι κάποια επιλογή στο BIOS που πρέπει να αλλάξω/θέσω για να παίξει ή μήπως να αλλάξω pci-e και να βάλω την vga στην δεύτερη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.