Jump to content

προβλημα με s-vhs σε ATI 3400

dokgeo

Recommended Posts

εγω απλως εγραψα τι μου ειχε συμβει για να βρω ακρη με την ατι ,δεν ηξερα οτι θα κατεληγε εδω,αν ηθελε το μαγαζι ,

υπηρχε και αλλη λυση, για να μην παραπονιεμαι αδικα μαζι τους οπως καταλαβαν,αν ηθελα κοντρα μαζι τους δεν θα το εκανα μεσω blog.

καποιος χρηστης ζητησε το μαγαζι εγω δεν θα το εγραφα και κακως το εγραψα γιατι ετσι κι'αλλιως δεν ενδιαφερει κανεναν ,αν προσβαλα καποιον χρηστη ,δεν ειχα τετοια προθεση,οπως ειδες το θεμα το ειχα τελειωσει και ειχα ευχαριστησει τους χρηστες που ασχοληθηκαν.

εγω απλως εγραψα τι μου ειχε συμβει για να βρω ακρη με την ατι ,δεν ηξερα οτι θα κατεληγε εδω,αν ηθελε το μαγαζι ,

υπηρχε και αλλη λυση, για να μην παραπονιεμαι αδικα μαζι τους οπως καταλαβαν,αν ηθελα κοντρα μαζι τους δεν θα το εκανα μεσω blog.

καποιος χρηστης ζητησε το μαγαζι εγω δεν θα το εγραφα και κακως το εγραψα γιατι ετσι κι'αλλιως δεν ενδιαφερει κανεναν ,αν προσβαλα καποιον χρηστη ,δεν ειχα τετοια προθεση,οπως ειδες το θεμα το ειχα τελειωσει και ειχα ευχαριστησει τους χρηστες που ασχοληθηκαν.

ΔΕΝ έγραψες απλώς για να βρείς λύση στο πρόβλημα σου. Μείωσες εμένα και τη δουλειά μου και δημιούργησες εσφαλμένες εντυπώσεις στους χρήστες που παρακολουθούν το θέμα.

• 3 months later...

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Κ.ΔΗΜΗΤΡΗ.ΤΟ LAPTOP ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (Η ενδεδειγμένη ΛΥΣΗ) ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ 4 ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΞΕΡΩ

ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞEI 200+ LAPTOP ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑ 140 ΕΥΡΩ,ΑΝ

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 140 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ (ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ)

Γιατί δεν λέτε όλη την ιστορία κύριε Αργυράκη ??

Φέρατε το laptop για αλλαγή κάρτας γραφικών. Σας είπα ότι επειδή θα καθυστερήσει το ανταλλακτικό θα επισκευάσω τη ελαττωματική nvidia και όταν έρθει η ati θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση. Πληρώσατε λοιπόν 70 euro στην αρχή και 70 euro στο τέλος (συνολικά 140) και ουσιαστικά αποκτήσατε δύο κάρτες γραφικών αφού και η nvidia απ'οτι μου είπατε εξακολουθούσε και έπαιζε μια χαρά. Επίσης δεν λέτε ότι σας το φέραμε και σπίτι σας χωρίς χρέωση...και τώρα πάμε στα σημαντικά...όταν μου το πρωτοφέρατε σας εξέφρασα την απορία μου για την κατάσταση του laptop και σας ρώτησα με -σιγουριά σχεδόν- αν το έχετε πάει αλλού για επισκευή. Εσείς το αρνηθήκατε και μου είπατε ότι απλώς ανοίξατε το καπάκι για να δείτε (??) την κάρτα γραφικών! Σας ξαναρώτησα πάλι όταν διαπίστωσα βραχυκύκλωμα στην ati και ψάχνοντας στο internet είδα ότι τα 2/3 του pcb (πλακέτα) που είναι ακριβώς κάτω από το καπάκι καλύπτονται από μαύρο πλαστικό φιλμάκι προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων. Εσείς φυσικά το αρνηθήκατε και πάλι...Το ποτήρι κύριε Αργυράκη ξεχείλησε όταν με πήρατε 11 το βράδυ πριν μερικές μέρες και μου είπατε ότι ο δίσκος ήταν χωρίς βίδες...και εδώ τη πατήσατε όμως γιατί το καπάκι του δίσκου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ VGA. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανοιχθεί !!!

Σχετικά με τη μονωτική ταινία σας προτείνω να πάτε σε 10-20 service για να διαπιστώσετε ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση για να μονώσεις σε ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) !!!

Ξέχασα όμως...εσείς ασχολείστε με υπολογιστές από το 1989....τι να ξέρω εγώ που έχω λύσει - δέσει 200+ laptops...

Με 140 euro λοιπόν φτιάξατε την ελαττωματική nvidia και αποκτήσατε και την ati. Σας το έφερα σπίτι τη πρώτη φορά και σας πρότεινα να έρθω να το πάρω όταν παρουσίασε το βραχυκύκλωμα.

Η συμπεριφορά σας είναι ακατανόητη ,τα δε σχόλια σας απαράδεκτα και πέρα από τη πραγματικότητα.

Σας ενημερώνω προτού απαντήσετε ότι αν συνεχίσετε τους χαρακτηρισμούς και δεν ανακαλέσετε θα κινηθώ νομικά εναντίον σας.

*να σημειώσω ότι το θέμα με το s-video, μου αναφέρθηκε αφού είχαν προηγηθεί όλα αυτά οπότε και δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ ξανά μαζί του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.