Jump to content

προβλημα με s-vhs σε ATI 3400

dokgeo

Recommended Posts

εχω το notebook acer aspire 7720g ,ειχε την nvidia 8400 η οποια εβγαζε s-vhs και λειτουργουσε κανονικα στην tv.

καποια στιγμη η καρτα χαλασε λογω υπερθερμανσης,την αντικατεστησα με ati radeon hd 3400(δυστυχως δεν την πηγα στην acer αλλα σε κατι ψιλοασχετους στην καλλιθεα σε μαγαζι με καλες κριτικες απορω!) εβαλαν την καρτα

η οποια μια δουλευε, μια οχι ,τελικα μετά απο μια βδομαδα τελικα δουλεψε (καπου βραχυκυκλωνε και η λυση που βρηκαν ,την ειδα εκπληκτος εβαλαν κανονική μονωτικη ταινια μεταξυ καρτας και motherboard).Λοιπον για πειτε μου χρειαζεται ειδικες ρυθμισεις η Ati, οπως μου ειπαν εκει;η εκαψαν την εξοδο s-vhs ;μηπως η καρτα δεν ειναι συμβατη με καποιες tv;αν ξερει καποιος κατι παρακαλω να με βοηθησει.

DRIVERS κατεβάζεις από την AMD !

AMD Support & Drivers

Από εκεί και πέρα ποιο είναι το πρόβλημα ? Συνδέεις και δεν παίζει ? Τους drivers/catalyust τους έχεις περάσει ?

Μπορεί και να έκαψαν την έξοδο ...

Το πιο πιθανό ειναι ότι δεν υποστηρίζεται το svhs απο την καινουργια κάρτα σε συνδυασμό με το υπάρχον bios στο λαπτοπ.

Η πιο απλή λύση είναι να έβαζες μια άλλη αλλα Nvidia . Οι κάρτες ati και nvidia δεν είναι συμβατές μεταξύ τους, με χειρότερο ένοχο για παρατυπίες στα πρότυπα την ατι.

Φαντάζομαι κάνεις τα σωστά βήματα στο control panel

how to enable secondary monitor with ati

Σύνδεσε το με κλειστή τη TV και έπειτα ανοιξε την. Ορισμένες φορές το s-video πρέπει να ''νιώσει'' τάση για να δουλέψει. Αν δεν, δοκίμασε καλώδιο με άλλο layout πχ s-video σε rca για απευθείας σύνδεση ή scart.

slackerxl techsupport ειναι το site,ηταν ευγενικα παιδια την πρωτη φορα που καθυστερησαν μου το εφεραν και στο σπιτι ,φαινοταν ενταξει,αλλα εκτος απ αυτα που εγραψα,εχασαν τις βιδες απο τον δισκο ,οταν το ανοιξα η βαση και ο δισκος ηταν χωρις βιδες,ειχαν βαλει αντι εξω απο το καπακι την βιδα ,την εβαλαν κατω απο το καπακι στην ιδια τρυπα,απορω τετιοα λαθη δεν κανουν ουτε φοιτητες,αυτο το λεω γιατι ασχολουμε με τους υπολογιστες απο το 89,αλλα ετσι και αλλιως ο καθενας θα το εβλεπε,δυστυχως την πατησα

αλλα το κακο ειναι οτι μου ειπαν οτι εχασα τις βιδες μονος μου ,οταν εγω ανοιγα υπολογιστες αυτοι πηγαιναν δημοτικο τι να μου πουν ,αλλα νομιζουν οτι ολοι ειναι ασχετοι ,μπορουσαν να πουν ΄'καπου ξεχαστηκαν' ,τελος παντων κριμα

δεν υπαρχουν επαγγελματιες

slackerxl techsupport ειναι το site,ηταν ευγενικα παιδια την πρωτη φορα που καθυστερησαν μου το εφεραν και στο σπιτι ,φαινοταν ενταξει,αλλα εκτος απ αυτα που εγραψα,εχασαν τις βιδες απο τον δισκο ,οταν το ανοιξα η βαση και ο δισκος ηταν χωρις βιδες,ειχαν βαλει αντι εξω απο το καπακι την βιδα ,την εβαλαν κατω απο το καπακι στην ιδια τρυπα,απορω τετιοα λαθη δεν κανουν ουτε φοιτητες,αυτο το λεω γιατι ασχολουμε με τους υπολογιστες απο το 89,αλλα ετσι και αλλιως ο καθενας θα το εβλεπε,δυστυχως την πατησα

Γιατί δεν λέτε όλη την ιστορία κύριε Αργυράκη ??

Φέρατε το laptop για αλλαγή κάρτας γραφικών. Σας είπα ότι επειδή θα καθυστερήσει το ανταλλακτικό θα επισκευάσω τη ελαττωματική nvidia και όταν έρθει η ati θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση. Πληρώσατε λοιπόν 70 euro στην αρχή και 70 euro στο τέλος (συνολικά 140) και ουσιαστικά αποκτήσατε δύο κάρτες γραφικών αφού και η nvidia απ'οτι μου είπατε εξακολουθούσε και έπαιζε μια χαρά. Επίσης δεν λέτε ότι σας το φέραμε και σπίτι σας χωρίς χρέωση...και τώρα πάμε στα σημαντικά...όταν μου το πρωτοφέρατε σας εξέφρασα την απορία μου για την κατάσταση του laptop και σας ρώτησα με -σιγουριά σχεδόν- αν το έχετε πάει αλλού για επισκευή. Εσείς το αρνηθήκατε και μου είπατε ότι απλώς ανοίξατε το καπάκι για να δείτε (??) την κάρτα γραφικών! Σας ξαναρώτησα πάλι όταν διαπίστωσα βραχυκύκλωμα στην ati και ψάχνοντας στο internet είδα ότι τα 2/3 του pcb (πλακέτα) που είναι ακριβώς κάτω από το καπάκι καλύπτονται από μαύρο πλαστικό φιλμάκι προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων. Εσείς φυσικά το αρνηθήκατε και πάλι...Το ποτήρι κύριε Αργυράκη ξεχείλησε όταν με πήρατε 11 το βράδυ πριν μερικές μέρες και μου είπατε ότι ο δίσκος ήταν χωρίς βίδες...και εδώ τη πατήσατε όμως γιατί το καπάκι του δίσκου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ VGA. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανοιχθεί !!!

Σχετικά με τη μονωτική ταινία σας προτείνω να πάτε σε 10-20 service για να διαπιστώσετε ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση για να μονώσεις σε ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) !!!

Ξέχασα όμως...εσείς ασχολείστε με υπολογιστές από το 1989....τι να ξέρω εγώ που έχω λύσει - δέσει 200+ laptops...

Με 140 euro λοιπόν φτιάξατε την ελαττωματική nvidia και αποκτήσατε και την ati. Σας το έφερα σπίτι τη πρώτη φορά και σας πρότεινα να έρθω να το πάρω όταν παρουσίασε το βραχυκύκλωμα.

Η συμπεριφορά σας είναι ακατανόητη ,τα δε σχόλια σας απαράδεκτα και πέρα από τη πραγματικότητα.

Σας ενημερώνω προτού απαντήσετε ότι αν συνεχίσετε τους χαρακτηρισμούς και δεν ανακαλέσετε θα κινηθώ νομικά εναντίον σας.

*να σημειώσω ότι το θέμα με το s-video, μου αναφέρθηκε αφού είχαν προηγηθεί όλα αυτά οπότε και δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ ξανά μαζί του.

λυπαμαι που πηγα να βοηθησω τετοιους ανθρωπους,λογω κρισης του επαγγελματος,αλλα δεν πειραζει ας ειναι καλα κι ας λενε αυτοι αληθιες,γιατι υπο απειλες δεν μπορουμε να μιλησουμε αυτη ειναι η ποιοτητα τους.Ας ασχολουνται με βιδες , μονωτικες ταινιες και νομικες απειλες.

Φιλε μου , τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις εδώ δεν έχω καταλάβει ,

ζήτησες την βοήθεια των ανθρώπων του φορουμ με το πρωτο ποστ που έκανες εδω μέσα.

Ο Jumex και αλλοι προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε και εχεις καταντήσει να στραφεις εναντιον κάποιου μαγαζιού και ενος χρηστη που προσπαθησε να σε καθοδηγήσει.

Αν έχεις πρόβλημα μαζι του και θες να το αναγάγεις σε νομικό θέμα το φόρουμ αυτό δεν θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο βήμα που ψάχνεις.

Το αν κάποιος ευθυνεται ή οχι δεν ειναι θέμα για να λυθεί εδώ μέσα.

όταν μειώνετε τη δουλεία μου με ψεύδη και χωρίς λόγο τότε ναι. Αν χρειαστεί θα κινηθώ και νομικά. Δεν είναι απειλή αλλά ενημέρωση σας και δικαίωμα μου. Αν είχαν γίνει τα πράματα όπως τα λέτε θα το βούλωνα και θα σας βοηθούσα δωρεάν για να λύσουμε τα όποια πρόβληματα. Εγώ βλέπω μόνο αχαριστία και πονηριά (ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το όφελος σας βέβαια...) διότι αγαπήτε σας γλύτωσα τουλάχιστον + 200 euro από την επισκευή σε αντιπρόσωπο και σας επισκεύασα και την πρώτη σας κάρτα την οποία μπορείτε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσετε. Το βραχυκύκλωμα προήλθε από την έλλειψη του μονωτικού πλαστικού φιλμ που έλειπε εξαρχής και έπειτα διορθώθηκε με μονωτική ταινία (την οποία εσείς θεωρήσατε -άκουσον άκουσον- λάθος υλικό για μόνωση με σκοπό να με μειώσετε!!). Η μόνη ''κίτρινη κάρτα'' που ίσως μου αναλογεί είναι για το s-video (αλήθεια υπάρχει ακόμα άνθρωπος που χρησιμοποιεί s-video?) που δεν παίζει στο laptop σας. Αν και η ati 3400 series γενικά φαίνεται να το υποστηρίζει. Επείδη δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με το laptop σας, θα σας δώσω τουλάχιστον ένα tip για το πρόβλημα σας. Ψάξτε για συμβατό s-video to rgb καλώδιο με ati κάρτες. Αν φύσικα έχετε εξαντλήσει όλες τις ρυθμίσεις από το catalyst panel. Να προσέχετε πώς εκφράζεστε και να σκέφτεστε τα γεγονότα από την αρχή μέχρι το τέλος πριν κρίνετε αρνητικά επαγγελματίες μέσα σε forums στο internet.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.