Jump to content

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

YDinopoulos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Λες να δοκιμασανε τα φωτα στην σκεπη Καλατραβα ????

Εγω ακουσα οτι η Μπακογιαννη ζητησε απο τον hipro να τους modαρει τις γραμμες της πολης...

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Από insider πάντως στην ΔΕΗ, μάθαμε ότι το πρόβλημα προήλθε από την χρήση μητρικής με via chipset σε κεντρικό υπολογιστικό κύκλωμα ελέγχου....

Ο κύριος αυτός αποφάσισε να υπερχρονίσει τον υπολογιστή αγνοώντας ότι η μητρική δεν lockάρει, με αποτέλεσματα η συχνότητα του ρεύματος από 50MHz να πιάσει τα 102 και να ρίξει στην συνέχεια κάμποσους υποσταθμούς....

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο κύριος αυτός :p

Kαλα δε παιζεστε με τπτ.........!!!!!!!!! :hehe::rofl::hehe:

Το υπουργειο μ@λακιας προειδοποιει!

:hehe: Η ΖΕΣΤΗ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ :hehe:

Ο υπουργός από την tv, μας διαβεβαίωσε μολις τώρα,ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον.................. Μάλλον εννοεί το σωτήριο έτος 3000 Μ.Χ :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Κάνας δίσκος χτύπησε ή τη γλιτώσανε;

Ευτυχως ολα δουλευουν απο οτι βλεπω τωρα

Και στην Λαμια!!! ειχα κατι προβληματα στο δικτιο με την ταση και μου βγηκε η παναγια!!! :confused: :confused:

Έεεεεππππππ...................ΠΟΙΟΣ με κατηγορεί???.......... :D

Πλάκα-πλάκα έχουν να "φύγουν" πολλά τροφοδοτικά σήμερα.........Αναβόσβηνε το led-άκι του UPS μου (υπέρταση) και μετράω και βλέπω στη χειρότερη περίπτωση 272 Volts AC......... :D

Τώρα που γράφω είναι ΟΚ.......241 VAC...... :)

Φαίνεται αυτός που το έκανε, πρέπει να ανεβάσει περισσότερο για να ρίξουμε μπινελίκια εδώ στο κρέτα. :hehe:

ο ιδιος insider επισης αναφερει, πως χαθηκε ο συγχρονισμος στα 50Hz, ανεβασε στροφες οι γεννητρια και παρα λιγο το αυτοματο να ανοιξει τα ασφαλιστικα και να κανει trip, αλλα το manual override τα κρατησε ολα υπο ελεγχο, οποτε και σωθηκε τουλαχιστο η κατασταση στη βορειο ελλαδα.

παντως, ακομα και μετα το σημερινο, ο ανθρωπος επιμενει, πως το lock δουλευει, και ολα θα λυθουν στο επομενο bios :p

lol...!Εδω στην νεα σμυρνη ειχε κανα 3 ωρο ,αλλα ακουσα πως ειχε διακοπη απο την πελοποννησο μεχρι το ιονιο!Επισης ειχε κ στην καβαλλα!..........Ευτυχως προλαβα κ πηγα στην δωδωνη κ εφαγα ενα παγωτακι πριν λιωσουν ολα!χε!χε!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Με βλεπω αυριο πρωι-πρωι να αγοραζω ενα μικρο UPS.....

Δεν γίνεται αλλιώς ! Και εγώ πρέπει να το αγοράσω !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.