Salvation Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 Παιδιά θέλω να αγοράσω μια καινούργια κάρτα γραφικών γύρω στα 100-120 ευρώ με 128ΜΒ DDR. Επίσης επειδή το motherboard μου διαθέτει μόνο AGP2x θέλω να μου προτείνετε μια κάρτα που να υποστηρίζει AGP2x. και nvidia και ati. Θα εκτιμούσα όποια απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Θα μπορουσες να παρεις μια 9600.Ολες οι ΑΤΙ υποστηριζουν AGP x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αλλη μια ψηφος για την 9600! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Εαν εχεις πολυ παλιο motherboard να ελεγξεις εαν η θυρα του agp σου ειναι συμβατη ως προς τις φυσικες της διαστασεις με τις σημερινες agp καρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 12, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Το motherboard είναι πιθανόν του 2000. Να το link http://www.ecsusa.com/products/p6vaa.html Αφού λέει ότι διαθέτει AGP 2x λογικά δε θα παίρνει την 9600? Και εγώ συμφωνώ για ΑΤΙ αλλά ποιο κατασκευαστή? ASUS? PROLINK? COLOR POWER? Πείτε κανέναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 ASUS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 12, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κάνει η ASUS V9560/TD 128MB GeForce FX5600 καθώς και μια ελληνική σελίδα καταστήματος που πουλάει την κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από SalvationΤο motherboard είναι πιθανόν του 2000. Να το link http://www.ecsusa.com/products/p6vaa.html Αφού λέει ότι διαθέτει AGP 2x λογικά δε θα παίρνει την 9600? Βαση της μητρικης σου για παρατηρησε τα παρακατω: Καλυτερα να βεβαιωθεις με τα ματια σου οτι η θυρα του AGP που εχεις ειναι ιδια με αυτη της ABIT γιατι οι φωτογραφιες λενε αλλα. *Οι προσθετες εικονες ειναι μια ABIT NF7 και μια reference 9600Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 12, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter [Σήμερα, στις 21:02] Βαση της μητρικης σου για παρατηρησε τα παρακατω: Καλυτερα να βεβαιωθεις με τα ματια σου οτι η θυρα του AGP που εχεις ειναι ιδια με αυτη της ABIT γιατι οι φωτογραφιες λενε αλλα. *Οι προσθετες εικονες ειναι μια ABIT NF7 και μια reference 9600Pro. Αυτέ οι AGP slots που έχεις κυκλώσει δεν είναι ίδιες;(της ABIT και του motherboard μου) Εγώ ίδιες τις βλέπω. Που βλέπεις τη διαφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Και ομως διαφερουν!Στην δικια σου ειναι |-------|--------------|Και στην ΑΒΙΤ ειναι: |--------------|-------| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 12, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Και ομως διαφερουν!Στην δικια σου ειναι |-------|--------------|Και στην ΑΒΙΤ ειναι: |--------------|-------| Ίσως επειδή τις βλέπεις από άλλη μεριά. ’μα γυρίσεις το motherboard απο την άλλη τότε θα είναι το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Γιαυτο σου γυρισα την εικονα σου για να ειναι ακριβως ολοιδια. Η εξοδος της καρτας AGP βγαινει απο την αριστερη πλευρα οπως βλεπεις τις φωτογραφιες, εκτος και αν στην μητρικη σου απο την πισω πλευρα του κουτιου σου εχεις τις εξοδους COM/USB/PCI/ISA και απο την μπροστινη συνδεεις την οθονη σου, πραγμα απιθανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 12, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Και πάλι να ισχύει αυτό, δεν μπορείς να βάλεις την κάρτα από την άλλη μεριά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 12, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Salvation Ίσως επειδή τις βλέπεις από άλλη μεριά. ’μα γυρίσεις το motherboard απο την άλλη τότε θα είναι το ίδιο LOLνα με συγχωρεις αλλα λολ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 12, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Salvation Και πάλι να ισχύει αυτό, δεν μπορείς να βάλεις την κάρτα από την άλλη μεριά; Αμα την βανδαλισεις μπορεις να την βαλεις οπου θες πανω στην μητρικη Σοβαρα τωρα, στο ειπα και προηγουμενως, ανοιξε το κουτι σου να δεις πως ειναι η AGP σου γιατι απο τις φωτογραφιες δεν φενεται συμβατοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 12, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Το motherboard που μου έδειξες είναι για AMD. Μήπως υπα΄ρχει διαφορά; γιατι εγώ έχω Celeron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 12, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από outlaw Έτσι όπως εξελήσεται η συζήτηση, δεν αφήνεις λέω γω την αναβάθμιση. Κανα μπελά θα βρείς. Ή πήγαινε όλο το machine σε κανα Τελάρο (Πλαίσιο) να βρούν αυτοί τη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 12, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Salvation Το motherboard που μου έδειξες είναι για AMD. Μήπως υπα΄ρχει διαφορά; γιατι εγώ έχω Celeron to mobo ειναι για socket 370 celeron η pentium 3...τι τι θες τι νεα καρτα??στο λεω γιατι επειδη δεν γνωριζεις και πολλα ως φαινεται μπορει να ειναι τσαμπα η αγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Ιούλιος 12, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Δηλαδή δεν μπορώ να εγκαταστήσω μια καινούργια κάρτα γραφικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 12, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 ATI 9600!Μην το σκεφτεσαι καν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.