ea6gka Ιούλιος 14, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 αδιεξοδο, παιδες τελικα ειναι η μητρικη-οριστικο αυτο. Σκεφτομαι να δωσω τον επεξεργαστη και να κρατησω τα φραγκα μιας και θα λειπω σε διακοπες ολο τον αυγουστο, ετσι ωστε γυρνωντας να επανελθω δριμυτερος. Τι λετε εσεις τι να κανω , ειμαι με τον 3000 και αλλα 150 στη τσεπη και σε 2 εβδομαδες φευγω και δεν θα εχω Η/Υακουω τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 14, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Διακοπουλες φιλε μου! Κ γω ξεπουλαω αυτο το καιρο για να παω διακοπουλες!Το PC θα ειναι εδω για πολυ,το καλοκαιρακι οχι ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 ειπα να παρω καμμια αλλη μητρικη ωστε να ερθει η Αοπεν, ειδα ΜΣΙ και chaintech 250, παιδες μου φανηκαν παντελως ψευτικες. Ειδικα η ΜΣΙ μου εδωσε την εντυπωση μιας τελειως ψευτοκατασκευης και η chaintech χανηλης ποιοτητας τα υλικα της. Τελικα δεν πηρα τιποτα δεν βρηκα κατι αξιολογο. Κακο εμαθα με την Αοπεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 15, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 epox η ABIT...αλλα καλυτερα διακοπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 οι διακοπες ειναι τσαμπε νοσ εποξ ειχε πει ο φιλος μου εκει στο χακ , ο στρατοε νομιζω οτι θα φερει αυτην την εβδομαδα, λες να? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 15, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 μου ειχαν πει σημερα οτι θα την εφερναν...ρε γιατι δεν δοκιμαζεις το ΑΒΙΤ ME TO BIA...αμα εχει agp/pci σκιζειαν παρεις το εποξ θα ειναι καλο και για εμας..:whistling :whistling beta testrer:p ειναι αρκετα καλο λενε περα απο την πλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 δοκιμασω να το παρω και δεν το στελνουν λογω βαρους συσκευασιας , >2 κιλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.