Jump to content

Μας αφησε χρονους η τι?

ea6gka

Recommended Posts

ειναι μαμακες οπμως στην ασετεκ, ειχα βιδωσει τα ρακορ του μπλοκ τερμα μεσα και εβρισκε στο αυλακι που εκανε με αποτελεσμα να υπαρχει κενο αναμεσα στη τσιμουχα και το πλεξυ και να σταζει απο εκει. Στο βιβλιαρακι λεει να τα βιδωσετε μεχρι να εξαφανιστει μεσα το τεφλον στα ρακορ πραγμα που εκανα αλλα εβρισκε στο μπλοκ. Το ειχα και κανα 3ωρο εξω και δεν εσταξε.

Τεσπα αιωνια η μνημη της :hehe: , καλη ηταν.:)

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

αυτο εκανα με το πιστολακι και δεν δουλευει. Αοπεν is dead. Και δεν θα την παω πισω για ΡΜΑ , οι μαλακιες πληρωνονται και ξερω και προσωπικα τα παιδια που την πηρα. Δεν φταινε σε τιποτα. Με μια pci παιζει ομως!

Γυρνα την πισω βρε!Λες κ θα την πληρωσουν τα παιδια του μαγαζιου....?!!?

Πακετο στον εισαγωγεα θα παει κ απο κει ας παει κ Ταιβαν,εσενα τι σε ποιασαν οι τηψεις?Λες να μπει μεσα το εργοστασιο με μια ακομα ΜΟΒΟ απο RMA ? :p

σε μένα με πιστολάκι πάντως ήταν κυριλέ, μήπως δε τι στέγνωσες καλά????? Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να μη δουλέψει...τι νερό είχες στο wc σου?????

Aν χρησιμοποιείς βρύσης πάνε πάρε απιονισμένο για να μπορείς να πλένεις που και που το mobo σου χωρίς να έχεις προβλήματα...

Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί όταν βρέχεται το AGP πάντα βγάζει πρώτα artifacts και μετά αρχίζει τα beep και το tawainέζικο speaking

Ρε παιδιά....

Αν ήταν απιονισμένο το νερό δεν έχει κανένα πρόβλημα....

Εμένα εχτέσ μου έπεσε σχεδόν μισό λίτρο πάνω στην μητρική και δεν έπαθε τίποτα....

Αλλά την άφησα πρώτα να στεγνώσει......

Btw...

Εμένα στο vga block της ασατεκ τα έχω βιδώσει τέρμα μέσα και δεν χάνουν με καμία δύναμη...άσε που από 1/2 εξωτερικό έχω βάλει 1/2 εσωτερικό με πατέντα.....

Είχες βγάλει την άσπρη λεπτή τενεία που είχαν πάνω τα ρακόρ?γιατί και τέρμα να μην τα βιδώσεις δεν χανουν....

παιδια μου φαινεται οτι λεω μαμακιες, η μητρικη δεν ανοιγει με τιποτα....αφησα τον επεξεργαστη στο πλαισιο και αυριο θα μου πουνε αν παιζει και αυτος. Δεν εβγαλα το τεφλον απο τα ρακορ και εγω οταν τα βιδωνω τερμα ο πατος του ξεκολαει απο την τσιμουχα και αφηνει ενα κενο. απο εκει ετρεξε το νερο απο οτι βλεπω και τωρα . ισως να τα εφτυσε ο επεξεργαστης γιατι τρεχει απο επανω το μπλοκ. Απιονισμενο νερο χρησιμοποιησα , ειναι κουφο παιδες παντως να μην παθει τιποτα η καρτα γραφικων και να τα παιξει η θυρα, αν τα εχει παιξει. Περιεργα, αυριο θα δειξει. Ευχομαι να ειναι ο επεξεργαστης. ειδωμεν, ευχαριστω για την ανταποκριση σας.

έχανε και το μπλοκ του επεξεργαστή?

Μα καλά δεν τα έχεισ βυδώσει....

Για ποιά τσιμούχα λές?

Αυτή ανάμεσα στο πλέξι και τον χαλκό?

Τα ρακόρ εμένα δεν είχαν καμιά τσιμούχα....

η τσιμουχα που ειναι αναμεσα στο χαλκο και το πλεξυ. Τα ειχα βιδωσει τερμα. κανονικα φιλε επρεπε να τα δινουν αυτα βιδωμενα οπως στα αλλα κιτ. Το ανταρκτικα γιατι ειναι βιδωμενο? τεσπα τωρα ειναι αργα.

Κοιτα...

Εγω ουτε ανταρκτικα πειρα βιδωμενο οθτε το vga block.....

Μα καλα...

Εγώ δεν το βίδωσα τέρμα μιας και δεν υπηρχε κανένας απολύτοσςλόγος.....

Σιγά την πίεση που έχει εκεί μέσα...

Το βίδωσα μέχρι εκεί που δεν ζοριζόταν....γιατί δεν πρέπει να πέζεις με βολτες από χαλκό...στην μεγάλη πίεση 8α σου πούνε αντίο....

Δεν μας τα λές καλά....

Τα ΡΑΚΟΡ ή το πλέξι?

Είναι δύο εντελώς άσχετα πράγματα....

Στα ρακόρ μπαίνουν οι σωλήνες........

Τελικά τι έχανε για τα έχει κάνει μαντάρα στο μυαλό σου...

ποιός μίλησε για σωλήνες.....

Εγώ σου λέω που υπάρχει τσιμούσα στα ρακορ?

Εγώ τσιμούχα στα ρακόρ δεν είδα να έχουν βαλει....

Το μόνο λασιχάκι υπάρχει ανάμεσα στο πλέξι και το χαλκο....

καμία σχέση...

Αλλά προσπαθώ να καταλάβω από που έχανε...

Την μία μου λέει την τσιμούχα ανάμεσα σε πλέξι και χαλκό...μετά μου λέει τα ρακόρ....μετά μου λέει τσιμούχα στα ρακόρ....σε λίγω θα ξεχάσω πως είναι το μπλοκ....

λοιπον βιδωνοντας τα ρακορ τερμα εβρισκε στο μπλοκ στο κεντρο, με αποτελεσμα να εχει ενα κενο αναμεσα στο πλεξυ και τη χαλκινη βαση, εκει δηλαδη που ειναι και η τσιμουχα . τωρα καταλαβες?

Βασικά από ότι κατάλαβα πρέπει να έχειε το παλιό μπλοκ.....

Και από ότι θυμάμαι βυδωνουν στο κέντρο...αλλά δεν είχα ξανα ακούσει για τέτοια πρόβλημα....

Έστω ότι είναι πρόβλημα της ασατεκ.....

Εσύ δεν είδες αν είναι στεγανο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.