Jump to content

Μας αφησε χρονους η τι?

ea6gka

Recommended Posts

Απο εχθες η Αοπεν μου φαινεται τα εχει παιξει, το ανοιγω και μου βγαζει , no signal output, δλδ σαν να μην εχει καρτα γραφικων αλλα εβαλα 2 διαφορετικες και στις 2 τα ιδια. Στο αλλο πισι παιζουν κανονικα. Τα επαιξον?

ΥΓ. αυτο εγινε υστερα απο ενα 7ωρο εντατικου vietcong.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Αν δοκιμάζεις 2 διαφορετικές κάρτες οι οποίες σε άλλο pc παίζουν κανονικά, έκανες τα σχετικά clear cmos και δεν άλλαξε τίποτε, κάτι ύποπτο συμβαίνει με την μητρική.

οχι δεν μυριζει καμενο , icy-> cpu αν ηταν νομιζω οτι δεν θα ανοιγε καν ετσι δεν ειναι? Το μυνημα γιατι εχει και φωνη η μητρικη(ναι μιλαει) ειναι το ιδιο. ειναι δυνατον να τα επαιξε το AGP slot, h bus η ξερω ργω τι σκατα εχει παθει πρωτη φορα μου τυχαινει μια τετοια βλαβη. ΒΙΟΣ αποκλειεται δεν το εχω πειραξει ουτε αλλαζα κατι στο βιος.Αλλα το CPU με ανυσηχει ιδιαιτερα ....

Αφου μιλαει τι λεει??

Μια ASUS που ειχα φταξει παλια ελεγε κατι για cpu failure(σε απτεστα ταιβανοαγγλικα...!) για παραδειγμα

Αν εχεις καμια pci vga(παντα χρησημες...!) βαλ την να δεις τι αν παιζει...

enduracell μαλλον κατι τετοιο επαιεξ γαμω τη τυχη μου το ανοιξα σημερα και ετρεξε μια πολυ μικρη σταγονα απο το μπλοκ μεσα και επεσε στη καρτα γραφικων. χθες δεν ειδα τιποτα. Το κουφο ειναι οτι η μητρικη τα εφτυσε αλλα η καρτα γραφικων δεν επαθε τιποτα!!!!!

πω μου την εκανε το νερο , και η μαμακια μου φυσικα....τι να κανω τωρα να τη παω πισω? δεν μου παει δεν ξερω...:(:wall::whip:

αυτο εκανα με το πιστολακι και δεν δουλευει. Αοπεν is dead. Και δεν θα την παω πισω για ΡΜΑ , οι μαλακιες πληρωνονται και ξερω και προσωπικα τα παιδια που την πηρα. Δεν φταινε σε τιποτα. Με μια pci παιζει ομως!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.