ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 Απο εχθες η Αοπεν μου φαινεται τα εχει παιξει, το ανοιγω και μου βγαζει , no signal output, δλδ σαν να μην εχει καρτα γραφικων αλλα εβαλα 2 διαφορετικες και στις 2 τα ιδια. Στο αλλο πισι παιζουν κανονικα. Τα επαιξον?ΥΓ. αυτο εγινε υστερα απο ενα 7ωρο εντατικου vietcong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αν δοκιμάζεις 2 διαφορετικές κάρτες οι οποίες σε άλλο pc παίζουν κανονικά, έκανες τα σχετικά clear cmos και δεν άλλαξε τίποτε, κάτι ύποπτο συμβαίνει με την μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 ναι ενοειτε εκανα και c.cmos και μνημες εβαλα αλλες και τα καλωδια. Τιποτα δεν εχω σημα στην οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιούλιος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Ισως έπαθε κανένα bios corruption? αν έχεις καμια μητρική εκεί κοντά με ίδιου μεγεθους bios chip δοκιμασε κανενα hot flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 CPU??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Mυριζει τπτ καμενο? (απλοικο αλλα μερικες φορες πιανει...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 12, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 οχι δεν μυριζει καμενο , icy-> cpu αν ηταν νομιζω οτι δεν θα ανοιγε καν ετσι δεν ειναι? Το μυνημα γιατι εχει και φωνη η μητρικη(ναι μιλαει) ειναι το ιδιο. ειναι δυνατον να τα επαιξε το AGP slot, h bus η ξερω ργω τι σκατα εχει παθει πρωτη φορα μου τυχαινει μια τετοια βλαβη. ΒΙΟΣ αποκλειεται δεν το εχω πειραξει ουτε αλλαζα κατι στο βιος.Αλλα το CPU με ανυσηχει ιδιαιτερα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αφου μιλαει τι λεει??Μια ASUS που ειχα φταξει παλια ελεγε κατι για cpu failure(σε απτεστα ταιβανοαγγλικα...!) για παραδειγμαΑν εχεις καμια pci vga(παντα χρησημες...!) βαλ την να δεις τι αν παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 12, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 λεει "no vga installed", και ομως εχω και μαλιστα παιζει στο δευτερο πισι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Toτε πρεπει οπσδοιποτε να δοκιμασεις μια pciΥποθετω οτι χαλασε το AGP κ θα παιξει η pci αλλα μια δοκιμη θα σε πεισει...Οπως κ να εχει πας για RMA οπως φαινετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 12, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 δηλαδη τι παει να πει χαλασε το AGP? η θυρα? μα πως δεν θα επρεπε να χαλασει η καρτα πρωτα? δεν καταλαβεινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Mυριζει τπτ καμενο? (απλοικο αλλα μερικες φορες πιανει...!) LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 έχεις νερό στο PC????? Μήπως μπήκαν νερά στο AGP? για checkάρε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Ιούλιος 12, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Cpu ή τροφοδοτικο τσεκαρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 12, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 enduracell μαλλον κατι τετοιο επαιεξ γαμω τη τυχη μου το ανοιξα σημερα και ετρεξε μια πολυ μικρη σταγονα απο το μπλοκ μεσα και επεσε στη καρτα γραφικων. χθες δεν ειδα τιποτα. Το κουφο ειναι οτι η μητρικη τα εφτυσε αλλα η καρτα γραφικων δεν επαθε τιποτα!!!!! πω μου την εκανε το νερο , και η μαμακια μου φυσικα....τι να κανω τωρα να τη παω πισω? δεν μου παει δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 12, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Φυσικα κ την πας πισω κ φυσικα κ στην αλλαζουν γιατι ποτε μα ποτε δε προκειτε να βρουν τι εγινε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιούλιος 12, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αν η τσεπη σου αντεχει να αναλαβεις την ευθυνη των πραξεων σου μην την πας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 12, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 απλά πάρε ένα πιστολάκι και στέγνωσε το AGP και δε θα έχεις πρόβλημα.στέγνωσε το καλά όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 12, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell απλά πάρε ένα πιστολάκι και στέγνωσε το AGP και δε θα έχεις πρόβλημα.στέγνωσε το καλά όμως Κ λες να δουλεψει μετα....?!?!Μακαρι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 13, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 αυτο εκανα με το πιστολακι και δεν δουλευει. Αοπεν is dead. Και δεν θα την παω πισω για ΡΜΑ , οι μαλακιες πληρωνονται και ξερω και προσωπικα τα παιδια που την πηρα. Δεν φταινε σε τιποτα. Με μια pci παιζει ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.