Etern4L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2012 Καλησπερα,Ενδιαφέρομαι ν' αγοράσω το EEE Transformer TF101 μαζί με το πληκτρολόγιο του αλλά επειδή είμαι λίγο πειραχτίρι θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου πει αν ο BOOTLOADER είναι ξεκλειδωμένος στο συγκεκριμένο μοντέλο έτσι ώστε να μπορέσω ν' αλλάξω λειτουργικό σύστημα από ANDROID σε κάποιο Linuxακι ή να δοκιμάσω τα "περήφανα" και "ανατρεπτικά" Windows 8 !Ο αριθμός του μοντέλου είναι: Asus TF101-1B141AΣκεφτόμουν για το EEE Transformer TF201 αλλά πάει αρκετά πιο πάνω και θέλει κανα 100αρικάκι για το πληκτρολόγιο extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Και το android linuxάκι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Φεβρουάριος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Ξέρω απλά σκεφτόμουν για Plasma Active και μία διανομή linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Δεν ρίχνεις μια ματιά (ή και ερώτηση) στο xda; Εκεί όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Φεβρουάριος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Δες εδω[Q] What SKB is my transformer? - xda-developers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 α)Μπες xda developersβ)κανε search για transformer prime γ)διαβασε 5-6 posts δ)μπες labε) βρες το παρων threadζ) κανε like το ποστ μου και ευχαριστησε με που σε γλυτωσα 600 ευρω.Για το transformer το αρχικο οι αποψεις διιστανται....αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο θεωρω οτι ειναι μια τιμια επιλογη.Αν δεν βιαζεσε περιμενε το revised prime σε κανα 5μηνο (tf700) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Φεβρουάριος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Ξέρω τι ψάχνω τώρα Θα πάρω το TF101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Φεβρουάριος 25, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 απο χθες υπαρχει αναβαθμιση σε android ice cream sandwich 4.0.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.