thanulee Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2012 Γεια σας, ξαφνικα κανω log in και το desktop μου ειναι κενο. Δεν εχω μπαρα τιποτα ολα μαυρα. Το ποντικι κουνιεται κανονικα και ανοιγω προγραμματα μεσω τασκ μανατζερ. Καταφερα τωρα και μπηκα ως guest (ετσι διαβασα στο internet) αλλα δεν ελεγε τη λυση. Τι να κανω? Παιζει να γλιτωσω το format? Πριν λιγες μερες βασικα κολλησα εναν ιο rogue antivirus καπως ετσι λεγοταν αλλα κατεβασα το spydoctor και φανηκε να ειναι ολα οκ. Και τωρα ξαφνικα αυτο! ξερει κανεις τι? help asap παρακαλω πρεπει να δουλεψω ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Start+run ->explorer ή explorer.exe ή απο τασκ μανατζερ μπορεις να κανεις run.Πριν κανα μηνα χωρις λογο το παθε πισι φιλου αλλα δεν ηταν ιος τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Φεβρουάριος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 σωστος. Αλλα εκανα ρεσταρτ και παλι μαυρα ειναι. Τι παιζει γιατι δε φορτωνει αυτο το αρχειο ξαφνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Δεν γνωριζω αλλα ισως αν κανεις ενα μπακαπ κανε μια επαναφορα σε προηγουμενο σημειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Για μπες μια σε Safe Mode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Φεβρουάριος 8, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Το ιδιο ακριβως μαυρο και το σαφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Με livecd έχεις μπει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Δοκίμασε να βρείς ποιό utility είναι αυτό που τρέχει όταν κάνεις διαχείρηση χρηστών.Μέσω explorer τρέξε το και φτιάξε έναν νέο χρήστη.Κάνε αποσύνδεση και δοκίμασε να συνδεθείς με αυτόν τον νέο λογαριασμό και αν τρέξει κανονικά σβήσε τον παλιό αφού πρώτα μεταφέρεις τα δεδομένα σου από το παλιό my docs, my pics κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Virus ειναι 100%.Το ειχα αντιμετωπισει καποια φαση σε pc φιλου..αλλα δεν θυμάμαι τι και πως..ειχα χασει πολυ χρονο και τελικα εκανα φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Φεβρουάριος 8, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Virus ειναι 100%.Το ειχα αντιμετωπισει καποια φαση σε pc φιλου..αλλα δεν θυμάμαι τι και πως..ειχα χασει πολυ χρονο και τελικα εκανα φορματ. αυτο εχω αρχισει να πιστευω γιατι τρεχουν καποια αρχεια στο startup που δε τα εχω ξαναδει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 αυτο εχω αρχισει να πιστευω γιατι τρεχουν καποια αρχεια στο startup που δε τα εχω ξαναδει Ρε μαν αυτο ειναι το πλεον σιγουρο! Το θεμα ειναι να γλυτωσεις το φορματ, ή εστω να σωσεις τα σημαντικα αρχεια σου πρωτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Φεβρουάριος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 ειναι virus και ειναι πολυ δυσκολος εγω σε λαπτοπ που τον ειχε μπορεσα να τον καθαρισω αλλα τελικα ειχε κανει τοση ζημια που το φορματ ηταν αναποφεκτο. Ειχα προβλημα με το winlogon.exe ο ιος εφτιαχνε user accounts. αν εχεις καποιο προγραμμα το οποιο μπορεις να δεις τον σκληρο σου (πχ το nero) θα δεις οτι τα αρχεια σου ειναι εκει οπως και τα εικονιδεια. και μπορεις να τα αντιγραψεις οταν τον καθαρισεις. ξεκινα με Spybot - Search & Destroy και Malwarebytes Anti-Malware.επισης δεν μπορουσα να συνδεθω στο δικτυο μεσω λαν. ασυρματα ηταν οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Φεβρουάριος 8, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 ευχαριστω, ενα τελευταιο το spybot ktl τα τρεχω οπως ειναι? η κανω ινσταλ σε σαφε mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 ο χρόνος που θα φας στα scan στο να κατεβάσεις και να σπάσεις τα προγράμματα και στις εγκαταστάσεις προγραμμάτων δεν συγκρίνεται με το νακάνεις φορμάτ... Άσε που θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..Μπες με live cd πάρε τα αρχεία σου και τράβα φορμάτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 8, 2012 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Το προβλημα συνηθως λύνεται με μια μικρη επέμβαση στην registry των Windows ...[Resolved] Trojan causing Explorer.exe to not start up?κακό λίνκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 9, 2012 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Το προβλημα συνηθως λύνεται με μια μικρη επέμβαση στην registry των Windows ...[Resolved] Trojan causing Explorer.exe to not start up?Το εχεις δοκιμασει?Εχεις δει αποτελεσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 9, 2012 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Το εχεις δοκιμασει?Εχεις δει αποτελεσμα?Το λινκ μαλλον δεν ειναι καλό και θα το διαγράψω.Αυτό που εψαχνα να βάλω λίνκ είναι αυτόA Guide for Winlogon Trojan Removalσορρυναι μου έχει τύχει σε μηχανάκια με vista και xp και απλά διορθώνεις στην registryHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell να γράφει explorer.exeαν δεν διορθωθεί με αυτό κάνεις την τράμπα που αντιγράφεις το explorer.exe σαν νεο αρχειο και στην registry βαζεις το νεο όνομα.Ειναι μια γρήγορη λύση όταν το φορμάτ είναι αδύνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 9, 2012 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Γεια σας, ξαφνικα κανω log in και το desktop μου ειναι κενο. Δεν εχω μπαρα τιποτα ολα μαυρα. Το ποντικι κουνιεται κανονικα και ανοιγω προγραμματα μεσω τασκ μανατζερ. Καταφερα τωρα και μπηκα ως guest (ετσι διαβασα στο internet) αλλα δεν ελεγε τη λυση. Τι να κανω? Παιζει να γλιτωσω το format? Πριν λιγες μερες βασικα κολλησα εναν ιο rogue antivirus καπως ετσι λεγοταν αλλα κατεβασα το spydoctor και φανηκε να ειναι ολα οκ. Και τωρα ξαφνικα αυτο! ξερει κανεις τι? help asap παρακαλω πρεπει να δουλεψω ευχαριστω Επειδή συμβαίνει και σε μένα, δεν ξέρω τι φταίει,!! αφού δουλεύει μονάχα το ποντίκι,κατά το ξεκίνημα στα αριστερά υπάρχουν επιλογές, μια είναι το εικονικό πληκτρολόγιο, χρησιμοποιήσετο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Φεβρουάριος 9, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Το λινκ μαλλον δεν ειναι καλό και θα το διαγράψω.Αυτό που εψαχνα να βάλω λίνκ είναι αυτόA Guide for Winlogon Trojan Removalσορρυναι μου έχει τύχει σε μηχανάκια με vista και xp και απλά διορθώνεις στην registryHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell να γράφει explorer.exeαν δεν διορθωθεί με αυτό κάνεις την τράμπα που αντιγράφεις το explorer.exe σαν νεο αρχειο και στην registry βαζεις το νεο όνομα.Ειναι μια γρήγορη λύση όταν το φορμάτ είναι αδύνατοΦιλος, δε διορθωθηκε. Το γραφει στα values. Το εσβησα και τελειως το value οπως διαβασα στο guide. Εσβησα και το value στο userinit και δεν θυμαμαι τι εγραφε για να το ξαναγραψω lol. Ιδεες? πως αντιγραφω το explorer.exe σαν νεο αρχειο και βαζω νεο ονομα στη registry μπορεις να μου το περιγραψεις? thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 10, 2012 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Kατέβασε από εδώ το kaspersky rescue disk. Τα αρχεία του σκληρού αν τα περάσεις σε άλλον σκληρό πρόσεξε γιατί μπορεί να είναι μολυσμένα. Σκανάρισέ τα πριν τα περάσεις στο καθαρό pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.