Jump to content

ΣΟΣ προβλημα με κενο desktop!

thanulee

Recommended Posts

Γεια σας, ξαφνικα κανω log in και το desktop μου ειναι κενο. Δεν εχω μπαρα τιποτα ολα μαυρα. Το ποντικι κουνιεται κανονικα και ανοιγω προγραμματα μεσω τασκ μανατζερ. Καταφερα τωρα και μπηκα ως guest (ετσι διαβασα στο internet) αλλα δεν ελεγε τη λυση. Τι να κανω? Παιζει να γλιτωσω το format? Πριν λιγες μερες βασικα κολλησα εναν ιο rogue antivirus καπως ετσι λεγοταν αλλα κατεβασα το spydoctor και φανηκε να ειναι ολα οκ. Και τωρα ξαφνικα αυτο! ξερει κανεις τι? help asap παρακαλω πρεπει να δουλεψω :( ευχαριστω

Δοκίμασε να βρείς ποιό utility είναι αυτό που τρέχει όταν κάνεις διαχείρηση χρηστών.

Μέσω explorer τρέξε το και φτιάξε έναν νέο χρήστη.

Κάνε αποσύνδεση και δοκίμασε να συνδεθείς με αυτόν τον νέο λογαριασμό και αν τρέξει κανονικά σβήσε τον παλιό αφού πρώτα μεταφέρεις τα δεδομένα σου από το παλιό my docs, my pics κλπ κλπ.

Virus ειναι 100%.Το ειχα αντιμετωπισει καποια φαση σε pc φιλου..αλλα δεν θυμάμαι τι και πως..ειχα χασει πολυ χρονο και τελικα εκανα φορματ.

αυτο εχω αρχισει να πιστευω γιατι τρεχουν καποια αρχεια στο startup που δε τα εχω ξαναδει :(

αυτο εχω αρχισει να πιστευω γιατι τρεχουν καποια αρχεια στο startup που δε τα εχω ξαναδει :(

Ρε μαν αυτο ειναι το πλεον σιγουρο!

Το θεμα ειναι να γλυτωσεις το φορματ, ή εστω να σωσεις τα σημαντικα αρχεια σου πρωτα!

ειναι virus και ειναι πολυ δυσκολος εγω σε λαπτοπ που τον ειχε μπορεσα να τον καθαρισω αλλα τελικα ειχε κανει τοση ζημια που το φορματ ηταν αναποφεκτο. Ειχα προβλημα με το winlogon.exe ο ιος εφτιαχνε user accounts. αν εχεις καποιο προγραμμα το οποιο μπορεις να δεις τον σκληρο σου (πχ το nero) θα δεις οτι τα αρχεια σου ειναι εκει οπως και τα εικονιδεια. και μπορεις να τα αντιγραψεις οταν τον καθαρισεις. ξεκινα με Spybot - Search & Destroy και Malwarebytes Anti-Malware.

επισης δεν μπορουσα να συνδεθω στο δικτυο μεσω λαν. ασυρματα ηταν οκ.

ο χρόνος που θα φας στα scan στο να κατεβάσεις και να σπάσεις τα προγράμματα και στις εγκαταστάσεις προγραμμάτων δεν συγκρίνεται με το νακάνεις φορμάτ... Άσε που θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..

Μπες με live cd πάρε τα αρχεία σου και τράβα φορμάτ

Το εχεις δοκιμασει?Εχεις δει αποτελεσμα?

Το λινκ μαλλον δεν ειναι καλό και θα το διαγράψω.

Αυτό που εψαχνα να βάλω λίνκ είναι αυτό

A Guide for Winlogon Trojan Removal

σορρυ

ναι μου έχει τύχει σε μηχανάκια με vista και xp και απλά διορθώνεις στην registry

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell

να γράφει explorer.exe

αν δεν διορθωθεί με αυτό κάνεις την τράμπα που αντιγράφεις το explorer.exe σαν νεο αρχειο

και στην registry βαζεις το νεο όνομα.

Ειναι μια γρήγορη λύση όταν το φορμάτ είναι αδύνατο

Γεια σας, ξαφνικα κανω log in και το desktop μου ειναι κενο. Δεν εχω μπαρα τιποτα ολα μαυρα. Το ποντικι κουνιεται κανονικα και ανοιγω προγραμματα μεσω τασκ μανατζερ. Καταφερα τωρα και μπηκα ως guest (ετσι διαβασα στο internet) αλλα δεν ελεγε τη λυση. Τι να κανω? Παιζει να γλιτωσω το format? Πριν λιγες μερες βασικα κολλησα εναν ιο rogue antivirus καπως ετσι λεγοταν αλλα κατεβασα το spydoctor και φανηκε να ειναι ολα οκ. Και τωρα ξαφνικα αυτο! ξερει κανεις τι? help asap παρακαλω πρεπει να δουλεψω :( ευχαριστω

Επειδή συμβαίνει και σε μένα, δεν ξέρω τι φταίει,!! αφού δουλεύει μονάχα το ποντίκι,κατά το ξεκίνημα στα αριστερά υπάρχουν επιλογές, μια είναι το εικονικό πληκτρολόγιο, χρησιμοποιήσετο .

Το λινκ μαλλον δεν ειναι καλό και θα το διαγράψω.

Αυτό που εψαχνα να βάλω λίνκ είναι αυτό

A Guide for Winlogon Trojan Removal

σορρυ

ναι μου έχει τύχει σε μηχανάκια με vista και xp και απλά διορθώνεις στην registry

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell

να γράφει explorer.exe

αν δεν διορθωθεί με αυτό κάνεις την τράμπα που αντιγράφεις το explorer.exe σαν νεο αρχειο

και στην registry βαζεις το νεο όνομα.

Ειναι μια γρήγορη λύση όταν το φορμάτ είναι αδύνατο

Φιλος, δε διορθωθηκε. Το γραφει στα values. Το εσβησα και τελειως το value οπως διαβασα στο guide. Εσβησα και το value στο userinit και δεν θυμαμαι τι εγραφε για να το ξαναγραψω lol. Ιδεες? πως αντιγραφω το explorer.exe σαν νεο αρχειο και βαζω νεο ονομα στη registry μπορεις να μου το περιγραψεις? thanx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.