Jump to content

Επιλογή Laptop ~450E

Tomahawk

Recommended Posts

Ψάχνω laptop για μια φίλη. Η χρήση θα είναι για gaming (όχι τπτ τρελό) και Autocad.

Το budget γύρω στα 450...

Έχω τσεκάρει αυτά τα 5:

Acer Aspire 5552G-N854G64Mnkk

Asus X54HY-SX076V

Toshiba Satellite L750-1LM

Samsung 300E5A-S01

Samsung 300E5A-S04

Πιο πολύ προσανατολίζομαι στο Acer εφόσον θέλει κάτι προς τα κάτω ή στο Toshiba αν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω.

Ποια η γνώμη σας;

Ωραία, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση...

Τώρα που βρήκαμε άκρη με την εγγύηση ποιό θα προτείνατε;

[MENTION=15871]12233465[/MENTION] Ευχαριστώ για τη πρόταση αλλά το συγκεκριμένο είναι υποδεέστερο σε όλα

απο αυτά που παραθέτω, στην ουσία μόνο το "Vaio" πληρώνεις.

Κατι τέτοιο σε Dell?

Dell Inspiron Q15R 5110-8081 - 4 GB Ram - 15.6" - Μαύρο | Multirama

ειναι στα 500 αλλα εχει και sandy πανω και 2 χρονια χωρις τρεξιματα και εχω διαβασει τα καλυτερα για το service της dell..

Κατι τέτοιο σε Dell?

Dell Inspiron Q15R 5110-8081 - 4 GB Ram - 15.6" - Μαύρο | Multirama

ειναι στα 500 αλλα εχει και sandy πανω και 2 χρονια χωρις τρεξιματα και εχω διαβασει τα καλυτερα για το service της dell..

+1 πολυ καλη επιλογη και λιγα χρηματα για αυτο που προσφερει νομιζω αξιζει η επιλογη αυτο και να δωσει 50 ευρω παραπανω

κοιτα και αυτο το lenovo

Lenovo IdeaPad Z370A (59-303749) blue laptop | lenovo laptops στο

e-laptops.gr

Aπο αυτα που προτεινεις εσυ στην αρχη μονο το toshiba αξιζει

το acer εχει και αυτο καλουτσικα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειναι αξιοπιστη εταιρια οπως οι αλλες

και χαλια service απο πρωσοπικη εμπιρια τουλαχιστον και απο φορα οτι ακουω

Απο ολες αυτες τις επιλογες εγω πρωσοπικα προτεινω το Dell το παραπανω

αλλα και το toshiba or lenovo να παρει την καλυπτουν

+1 πολυ καλη επιλογη και λιγα χρηματα για αυτο που προσφερει νομιζω αξιζει η επιλογη αυτο και να δωσει 50 ευρω παραπανω κοιτα και αυτο το lenovo

Lenovo IdeaPad Z370A (59-303749) blue laptop | lenovo laptops στο

e-laptops.gr

Καλό απο χαρακτηριστικά αλλα έχει 13.5 ιντσες οθόνη οπότε...

Το Acer έχει καλή κάρτα γραφικών αλλη με προβληματίζει η CPU γιατί είναι χειρότερη τον i3-370, ενώ το Toshiba χάνει σε κάρτα γραφικών που υποστηρίζει DirectX 10.1, έχει όμως το καλό της ασφάλειας κλοπής και ατυχήματος.

Το Dell αρκετά συμπαθές αν μπορεί να δώσει 500.

οντως καλυτερο αυτο το acer που προτεινει o Αντρεας απλα δεν θεωρω ισαξια αξιοπιστιας την εταιρια την acer with Dell

Εαν δινει 500 ευρω η κοπελα εγω προτεινω να διαλεξει το πιο ομορφο εμφανισιακα πιο της αρεσει διοτι οποιο και να παρει απο αυτα θα την καλυψει οποτε δεν υπαρχει λογος απο κει και περα να ψυριζουμε τις απαιτησεις για ειναι και κοπελα και το Autocad 2012 τρεχει καλα και σε εναν intel p6100 οποτε ητε i3 ητε i5 την ιδια δουλεια θα κανει

προσωπικα παντως επειδη λειτουργω πολυ autocad ως φοιτητης πολιτικος μηχανικος

δεν με βολευε στο λαπτοπ πριν του βαλω ssd καθως με εκνευριζε απιστευτα μεχρι να το φορτωσει ενω με εναν ssd μπαμ μπαμ

Αυτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.