Jump to content

Thelab.gr - 03/03/2012 Κόβουμε την πίττα, τρώμε τη κρίση!

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Αν μπω στον πάγκο, ελπίζω να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τις ακυρώσεις, ε; (από την άλλη βδομάδα θα είμαι σε θέση να ξέρω)

[MENTION=14956]uNick[/MENTION] Μην κλέβεις τις ερωτήσεις μου. :p

Πωπω λαος που ερχεται οταν ακουσουν φαι

Εγώ απο το βίντεο του Άγγελου κατάλαβα τα εξής πάντως.

α) Η Καράφλας (Τσακωνας) είχε σαν μεγαλοτσιφλικάς αγοράσει 921341341 λαχνούς και τίναξε την μπάνκα στον αέρα.

β) ο SpersV είχε πάρει αμπάρζα τον Τσάκωνα και του έσπαγε όλο το βράδυ τα φρύδια για την φτερωτή του Ρόκκου και πως θέλει αν μπορεί να βγάλει άλλα 13132 άλογα αν αλλάξει 48234 πράγματα, με κόστος το bail out της Ελλαδας.

γ) ΠΩς το Γομάρι είχε τριπλο ρόλο για άλλη μια φορά!

Τον είδα στους εξής ρόλους

• Σερβιτόρο (έτρωγε κιόλας πίσω απο το μπάρ)
  • Θαμώνα που έτρωγε αυτά που ο ίδιος του σέρβιρε (φωνάζοντας πάλι)
  • Τι είσαι? είσαι το ***νακι μου?!
  • Τραμπούκο που πρακτικά πήδησε τον Σόλονα για να του πάρει το δώρο που δεν ήξερε και τι ήταν

δ) Ο Μήτσος πρέπει να έζησε για 1η φορά αυτό που ο κόσμος λέει "έννοια" γιατί τον είδα λιγο αγχωμενο στην αρχή με τον Κώστα. (αν και το άγχος πρέπει να ήταν πως ο Ιάσονας του σοδόμιζε το πιάτο)

ε) ο Γιάγκος που ήταν?!

ζ) είχε κορίτσια?! ο.Ο

στ) ηθικό συμπέρασμα, μην το ξανακάνετε μέρα γιορτής του φάδερ γιατί το πρόβατο θα σας βελάξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.