filthy_dwarf Φεβρουάριος 16, 2012 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 ΑΝ ανέβω.... τι να βαστάω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 16, 2012 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 κουτι με σοκολατακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 16, 2012 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 χαχαχα brownies ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 16, 2012 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 yup ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 17, 2012 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Σε όσους φαίνονται πολλά τα χρήματα, σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη, προσπάθησα να κρατήσω το κόστος οσο πιο χαμηλά γίνεται αλλα επειδή δεν ρισκάρω σε καμία περίπτωση την ποιότητα των φαγητών και επειδή οι τιμές στην αγορά είναι σαφώς πιο ανεβασμένες σε σχέση με πέρυσι, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ενδεικτικά, η πίτα (η οποία ειναι απο επώνυμο ζαχαροπλαστείο) αναμένεται να ξεπεράσει τα 100€, σχεδόν 30€ ακριβότερα απο πέρυσι (ιδια ποσότητα, ίδιο ζαχαροπλαστείο).Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως ολα ειναι με ξεκλείδωτο multi, φαγητό, ποτό, the lot. Οσοι έχετε ξανάρθει, μπορείτε να επιβεβαιώσετε, τοσο την ποιότητα, όσο και την ποσότητα των φαγητών. Και πάλι συγγνώμη. Τώρα... πλάκα κάνεις! Σιγά μην απολογηθείς κι' όλας! Τη σάλτα μόνο μη ξεχάσεις να...γλυστράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 17, 2012 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 τσακωνα πάμε κοντρίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 17, 2012 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Βαλτε και εμενα στους σιγουρους αν μου τυχει τιποτα ακραιο και δεν μπορεσω ν ερθω τα λεφτα ειναι σιγουρα ! Αααα και αρχισα διαιτα απο τωρα οποτε κανονιστε Επειδη μεσω ιντερνετ δεν μπορω να βαλω τα λεφτα πως αλλιως γινεται; Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 17, 2012 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Count me out..19 ευρωωω?σορρυ next...Η συμμετοχη σου στην πιτα για φετος πλερωμενη απο την ΔΟ του Λαμπη τοτε,και θαρθεις να περασουμε τοσο ωραια που του χρονου θα θες να ξαναρθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 17, 2012 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Βαλτε και εμενα στους σιγουρους αν μου τυχει τιποτα ακραιο και δεν μπορεσω ν ερθω τα λεφτα ειναι σιγουρα ! Αααα και αρχισα διαιτα απο τωρα οποτε κανονιστε Επειδη μεσω ιντερνετ δεν μπορω να βαλω τα λεφτα πως αλλιως γινεται; Sent from my iPhone 4S using Tapatalk θα ερθει ο adena killer σε σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 17, 2012 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 τελικά δεν θα μπορέσω την ίδια μέρα θα πρέπει να πάω την μάνα μου στο νοσοκομείο για μία επέμβαση... του χρόνου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 17, 2012 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Νανε, προφανώς δεν είναι τόσο απλό, αλλά α) με το καλό η μαμά, β) θα είμαστε εκεί μέχρι αργά αν σε ψήνει.Πάνω απο όλα η υγεία φυσικά, και θα σου στείλουμε κοψίδια με κούριερ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 17, 2012 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 well η εξέταση θα είναι ηράκλειο και εσείς αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 17, 2012 Author #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Γιατί το κούριερ δε πάει Κρήτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 17, 2012 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 αααα λολ νομιζα θα ειστε πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 17, 2012 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2012 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 να μπω στους ίσως ή θα τα ακούσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 17, 2012 Author #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Σε ξέρω τι προδότης είσαι. Μισό να διορθώσω τη κατηγορία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 17, 2012 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 να μπω στους ίσως ή θα τα ακούσω? Έτσι, ε? τσάμπα εγώ έφτιαχνα το βραβείο? Ένα θα σου πω...πετάς τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσεις κάτι στο Lab! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2012 #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 τον Διονύση να τον βάλεις και στη δικιά μου κατηγορία....σε όλες τις άλλες μπήκε...εμένα βρωμάνε οι ποδάρες μου? Υ.Γ. αν ακόμα ψάχνεις την τσάντα χωρίς τα καθαριστικά θα φροντίσω να εξαφανιστεί [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] εντάξει ρε Νίκο. αν είναι να κερδίσω θα έρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 17, 2012 Author #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Άσε με το προδόταρο. Εδώ ο άλλος είχε έρθει από ΙΡΛΑΝΔΙΑ ειδικά για την πίτα (άφησε γυναικόπαιδα στη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε αυθημερόν) και προδόταρος δεν καταδέχτηκε να πατήσει. Τώρα θα κολλήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.