DJD Μάρτιος 4, 2012 #341 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Το φλουρι ποιος το κερδισε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 4, 2012 Author #342 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 O dpolal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 4, 2012 #343 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Να ενημερώσω τους TheLabήτες ότι ο κόσμος παραλίγο να καταστραφεί χθες, όταν ο Greekfragma ΚΕΡΔΙΣΕ κάτι ανεμιστήρια στην "λαχιοφόρο", αλλά ευτυχώς δήλωσε ότι μας αγαπάει όλους πολύ για να μας αφήσει να καταστραφούμε και παραιτήθηκε του δώρου του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 4, 2012 #344 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Να είμαστε όλοι καλά παιδιά, και του χρόνου καλύτερα!!! Και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν δεν πειράζει , φάγαμε εμείς για σας!! Μη μου στεναχωριέστε, του χρόνου θα είμαστε περισότεροι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάρτιος 4, 2012 #345 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Ωραια ηταν... Ειδαμε παλιο κοσμο γνωρισαμε νεους! Αυτα ειναι... Δεν χαθηκε ο κοσμος να εχουμε και καμια καφεσυναντηση, οχι μονο πιτες και ιστοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάρτιος 4, 2012 #346 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 πω τα εσπασε... εγω εσκασα απο το φαγητο ηθελα να τα φαω ολα αλλα κρατουσα χαρακτηρα... περιμενα να ερθουν και τα κουρκουμπινια.. ναι αυτα που εβγαλε φωτογραφια ο αστρολαβος στην προηγουμενη σελιδα [MENTION=23]DJD[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 4, 2012 #347 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Εμένα πέρα απο το φαγητό, το ποτό που δεν πίνετε τελικά και τα κουρκουμπίνια, θα μου μείνει, η απορία που είχα τι είναι το ΠΟΘ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 4, 2012 #348 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Εμένα πέρα απο το φαγητό, το ποτό που δεν πίνετε τελικά και τα κουρκουμπίνια, θα μου μείνει η απορία που είχα, τι είναι το ΠΟΘ Το χαϊδευτικό του S&Μ Club του Λάμπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2012 #349 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 απειραχτες φωτογραφιες κ μερικες "καρικατουρες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 4, 2012 #350 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Ωραία περάσαμε, γνωριστήκαμε, κέρδισα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και εγώ κάτι μετά από τόσα χρόνια στο λάμπη.... :magic: Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Μήτσο και την οικογένεια του για την εξυπηρέτηση,προετοιμασία,κόψιμο,καθάρισμα,ψήσιμο,τηγάνισμα,σερβίρισμα,μάζεμα,πλύσιμο, κλπ κλπ κλπ... Άντε και του χρόνου τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 4, 2012 #351 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 φαλες κου σατε περα λα κα ε?:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 4, 2012 #352 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Καλά περάσαμε και χτες. Άντε και του χρόνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 4, 2012 #353 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Μακάρι να μπορούσα να ήμουν και γώ! (Βάλτε κάνα ταμπελάκι ποιος είναι ποιος να δούμε τους καινούργιους) Τι κομματούμπες πίτα είναι αυτες ρε παιδιά wow! Αντε και του χρόνου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 4, 2012 #354 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] θεικες οι φωτο...Τις 4-5 που με χουν σε χαη ρεζ στο μεηλ μου θαθελα ( m60361 (at) gmail.com ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 4, 2012 #355 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 ΥΓ:φωτογενεια Dolly και LevelOne ,απο καθε εκδηλωση /συναντηση μας,με αφηνει αναυδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2012 #356 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Μπορω να κανω κομικ με αυτη? Ε? Ε? Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2012 #357 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 xaxaxaxaxaax ημουν σιγουρος Τσακονας , θα τις στειλω αργοτερα , αλλα σε high res με τοσο υψηλο iso δε θα εχεις καλη ποιοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 4, 2012 #358 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 xaxaxaxaxaax ημουν σιγουροςΤσακονας , θα τις στειλω αργοτερα , αλλα σε high res με τοσο υψηλο iso δε θα εχεις καλη ποιοτητα γουωτεβα,οπως μπορεσεις να μου τις στειλεις ρε παιδι μου,απλα να γεμιζουν πχ την οθονη μου (1680-1050) Νεφιλιμ ναι.Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη,καθε χρονο ολο με μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2012 #359 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Νεφιλιμ ναι.Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη,καθε χρονο ολο με μενα...Εισαι ο πιο αυταρεσκος ανθρωπος που γνωριζω.Παψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 4, 2012 #360 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Ποιοι αλλοι κερδισαν τα δωρακια; Για πειτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.