karmen1983 Μάρτιος 2, 2012 #281 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Το πρόβλημα δεν είναι που θα το βάλεις όταν έρθεις , αλλά μετά το αν θα μπορείς να το οδηγήσεις όταν θα φύγεις!!!! :dance3::P Αφού ξερεις καταγωγή, ξέρεις αν με πίνει ή το πίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 2, 2012 #282 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Βαριές δηλώσεις πριν ΚΑΝ βγει στον αγωνιστικό χώρο κυρίες και κύριοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Μάρτιος 2, 2012 #283 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Ασχετος καταγωγής παρε ταριφα! Εκτος και αν δεν εχεις πρόβλημα με λίγο ποδαρόδρομο! Κατα τα άλλα ξεκίνα με μεγάλες μπουκιές γιατι ο γραπτός λόγος ,μπορει και θά χρησιμοποιηθεί εναντίων σου!(και με live stream να μην ξεχνίωμαστε!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 2, 2012 #284 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 [MENTION=5249]Jaco[/MENTION] μωρή κάμπια δεν θα έρθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2012 #285 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 να σας ενημερώσω οτι θα πρέπει να έρθω υποβασταζόμενος στην πίτα....αυτή τη στιγμή ο θερμόμετρας δείχνει 38.2 :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 2, 2012 #286 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 4-5 μέρες είχα 37.5-39 συνέχεια, σήμερα ειμαι απύρετος...[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] πάρε μαζί σου χαρτομάντηλα, μάσκα(!), φάρμακα κτλ, πριν φύγεις από το σπίτι πάρε Depon και θα είσαι μια χαρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2012 Author #287 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 να σας ενημερώσω οτι θα πρέπει να έρθω υποβασταζόμενος στην πίτα....αυτή τη στιγμή ο θερμόμετρας δείχνει 38.2 :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάρτιος 2, 2012 #288 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 χθες εγω μια χαρα τον ειδα με το ποδηλατακι του πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2012 Author #289 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 χθες εγω μια χαρα τον ειδα με το ποδηλατακι του πάντως Προδότης, τι να λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 2, 2012 #290 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 αυριο εχει 6 ωρες ποδηλατο πριν ερθω στον μητσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 2, 2012 #291 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 4-5 μέρες είχα 37.5-39 συνέχεια, σήμερα ειμαι απύρετος...@greekfragma πάρε μαζί σου χαρτομάντηλα, μάσκα(!), φάρμακα κτλ, πριν φύγεις από το σπίτι πάρε Depon και θα είσαι μια χαρά.. μη ξεχάσει επίσης ξυρό πάγο, και στην ανάγκη LN2, στανταράκι ένα κάνιστρο και μονώσεις γύρω από τη μύτη, οπότε θα σταθεροποιηθεί και στο κλοκάρισμα και θα είναι jet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 2, 2012 #292 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 υγρα αζωτα , παγους , κλοκια στα φορουμς.. αυριο ειναι μερα "φερτε μας κρασι να πιουμε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2012 #293 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 θα χαπακωθώ και να έρθετε να με παραλάβετε.το Freeday το χάνω σήμερα...κρίμα γιατί θα πάνε Ραφήνα και θα ταν ωραία.πάω να ψοφήσω. κανονίστε για αύριο.....να πάρω το ποδήλατο έτσι όπως είμαι να κατέβω από Περιστέρι it is a no go.γκουντεν ναχτ.:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 2, 2012 #294 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Μπορούμε να συναντηθούμε να πάμε μαζί. Να έρθω να σε πάρω, βασικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 2, 2012 #295 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Ποιος μπορεί να με πάρει από Γαλάτσι έτσι ώστε να πάμε μαζί και να είμαι μέσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 2, 2012 #296 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 θα χαπακωθώ και να έρθετε να με παραλάβετε. Περνάω να σε πάρω και 'γω να θες. Για τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] μην σκας, είσαι προστατευόμενός μου αύριο και κάνουμε κόμμα εναντίον του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 2, 2012 #297 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Eπειδή ο καιρόc γαρ εγγύc © μένει κανένα καλό παιδάκι προς ΒΠ με όχημα που να δέχεται overweight επιβάτη (aka με καλά αμορτισέρ και ουχί χαμηλωμένο γιατί θα βρίσκει ) για την μετάβαση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 2, 2012 #298 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Εξυπηρετώ Νότια προάστια μόνο δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2012 Author #299 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Περνάω να σε πάρω και 'γω να θες.Για τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] μην σκας, είσαι προστατευόμενός μου αύριο και κάνουμε κόμμα εναντίον του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 2, 2012 #300 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Eπειδή ο καιρόc γαρ εγγύc © μένει κανένα καλό παιδάκι προς ΒΠ με όχημα που να δέχεται overweight επιβάτη (aka με καλά αμορτισέρ και ουχί χαμηλωμένο γιατί θα βρίσκει ) για την μετάβαση? Όταν λες ΒΠ τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.