Jump to content

Thelab.gr - 03/03/2012 Κόβουμε την πίττα, τρώμε τη κρίση!

astrolabos

Recommended Posts

Το πρόβλημα δεν είναι που θα το βάλεις όταν έρθεις , αλλά μετά το :beer:

αν θα μπορείς να το οδηγήσεις όταν θα φύγεις!!!!

:dance3::confused::p:P

:innocent:

Αφού ξερεις καταγωγή, ξέρεις αν με πίνει ή το πίνω :p

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Ασχετος καταγωγής παρε ταριφα! Εκτος και αν δεν εχεις πρόβλημα με λίγο ποδαρόδρομο!

Κατα τα άλλα ξεκίνα με μεγάλες μπουκιές γιατι ο γραπτός λόγος ,μπορει και θά χρησιμοποιηθεί εναντίων σου!(και με live stream να μην ξεχνίωμαστε!)

4-5 μέρες είχα 37.5-39 συνέχεια, σήμερα ειμαι απύρετος...

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] πάρε μαζί σου χαρτομάντηλα, μάσκα(!), φάρμακα κτλ, πριν φύγεις από το σπίτι πάρε Depon και θα είσαι μια χαρά..

4-5 μέρες είχα 37.5-39 συνέχεια, σήμερα ειμαι απύρετος...

@greekfragma πάρε μαζί σου χαρτομάντηλα, μάσκα(!), φάρμακα κτλ, πριν φύγεις από το σπίτι πάρε Depon και θα είσαι μια χαρά..

μη ξεχάσει επίσης ξυρό πάγο, και στην ανάγκη LN2, στανταράκι ένα κάνιστρο και μονώσεις γύρω από τη μύτη, οπότε θα σταθεροποιηθεί και στο κλοκάρισμα και θα είναι jet :rubik:

θα χαπακωθώ και να έρθετε να με παραλάβετε.

το Freeday το χάνω σήμερα...κρίμα γιατί θα πάνε Ραφήνα και θα ταν ωραία.

πάω να ψοφήσω. κανονίστε για αύριο.....να πάρω το ποδήλατο έτσι όπως είμαι να κατέβω από Περιστέρι it is a no go.

γκουντεν ναχτ.:lock:

θα χαπακωθώ και να έρθετε να με παραλάβετε.

Περνάω να σε πάρω και 'γω να θες.

Για τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] μην σκας, είσαι προστατευόμενός μου αύριο και κάνουμε κόμμα εναντίον του.:p

Eπειδή ο καιρόc γαρ εγγύc © μένει κανένα καλό παιδάκι προς ΒΠ με όχημα που να δέχεται overweight επιβάτη (aka με καλά αμορτισέρ και ουχί χαμηλωμένο γιατί θα βρίσκει :p ) για την μετάβαση? :D

Eπειδή ο καιρόc γαρ εγγύc © μένει κανένα καλό παιδάκι προς ΒΠ με όχημα που να δέχεται overweight επιβάτη (aka με καλά αμορτισέρ και ουχί χαμηλωμένο γιατί θα βρίσκει :p ) για την μετάβαση? :D

Όταν λες ΒΠ τι εννοείς;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.