tragikos Φεβρουάριος 29, 2012 #261 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Παίδες τελικά δεν θα έρθω. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω την γιορτή μου εκείνη την ημέρα, οπότε μάλλον θα έχουμε επισκέπτες στο σπίτι Καλά να περάσετε πάντως, αν και ήθελα πολύ να δω αρκετούς από εσάς από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 29, 2012 #262 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εγω δεν μπορω να πω ακομα και τωρα εαν θα ερθω ή οχι... Πρεπει να πω οχι για να μην με υπολογίζεται !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 29, 2012 #263 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 το καρτελάκι με το όνομα θα το παίρνουμε στην είσοδο?Και εγώ θα έρθω και ας μην ξέρω κανέναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 29, 2012 #264 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 το καρτελάκι με το όνομα θα το παίρνουμε στην είσοδο?Και εγώ θα έρθω και ας μην ξέρω κανένανΜη μου στεναχωριέσαι θα έχει και .....σώς να ....γλυστράει!!Καλώς να ορίσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Μάρτιος 1, 2012 #265 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Λυπάμαι που αναγκάζομαι να ακυρώσω τελευταία στιγμή... Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ερθω Αθηνα το Σάββατο λόγω εκτατού κωλύματός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 1, 2012 #266 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 :nothing::nothing::nothing::nothing::nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 1, 2012 Author #267 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 θα σε παρηγορήσω εγώ μη μασάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 1, 2012 #268 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Νομική + Νομική.... θα είναι σαν να βάλουμε τον Φράγμα να κατσει με τον Σόλωνα και να φάνε το μπιφτέκι του Ιάσονα...πες σιγουρα για να ξερω να φερω κι εγω την μπιατς #34 να κανουνε παρεα.Παντως εχει φοβερη πλακα να βλεπεις μπιατς να εξηγει πραγματα σε αλλη μπιατς....Η επικοινωνια τους θα επρεπε να αποτελεσει αντικειμενο του Discovery Channel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 1, 2012 #269 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Παιζει να δουλευει το βραδυ η μπιατς (κανει προμοτιον) οποτε θα ξερω αυριο!Αν σε παρω τηλ Τσακω Σαββατο πρωι εισαι οκ?Θα φερω και μαγιο και λασπες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2012 #270 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Οχι λασπες. Κ-Υ εχει πιο πλακα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 1, 2012 #271 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Παιζει να δουλευει το βραδυ η μπιατς (κανει προμοτιον) οποτε θα ξερω αυριο!Αν σε παρω τηλ Τσακω Σαββατο πρωι εισαι οκ?Θα φερω και μαγιο και λασπες!!!παρε.Αν και μιας κ λες για ΣΚ πρωι μουρθε ιδεα για βολτα Σ. πρωι στο Μεγαρα και μπιτσοτρολαρισμα στην πιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 1, 2012 #272 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 πες σιγουρα για να ξερω να φερω κι εγω την μπιατς #34 να κανουνε παρεα.Παντως εχει φοβερη πλακα να βλεπεις μπιατς να εξηγει πραγματα σε αλλη μπιατς....Η επικοινωνια τους θα επρεπε να αποτελεσει αντικειμενο του Discovery Channel Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 2, 2012 #273 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Παίδες μια και πλησιάζει θανάσιμα η συνάντηση, ας κάνει μία ερώτηση μία μπιατς Θεση για πάρκινγκ παίζει να βρω εκεί κοντά (μπας και έχει το κατάστημα πάρκινγκ; λέμε τώρα) ή να έρθω με ταρίφα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2012 Author #274 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Αν έρθεις νωρίς θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 2, 2012 #275 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 σιγα ομορφαντρες μου με τις μπιατς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Μάρτιος 2, 2012 #276 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Θα σκέφτεται η μπιατς του εκάστοτε.......θα με τραβολογάει τώρα εκεί.....αλλα θα το δείξω εγώ τι εστι μπιατς.....θα μου το πληρώσει με το παραπάνω λεϊτερ.....ιφ γιου νοου γουατ αϊ μιν.......μπιατς my ass!:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 2, 2012 #277 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Παίδες μια και πλησιάζει θανάσιμα η συνάντηση, ας κάνει μία ερώτηση μία μπιατς Θεση για πάρκινγκ παίζει να βρω εκεί κοντά (μπας και έχει το κατάστημα πάρκινγκ; λέμε τώρα) ή να έρθω με ταρίφα; Το πρόβλημα δεν είναι που θα το βάλεις όταν έρθεις , αλλά μετά το αν θα μπορείς να το οδηγήσεις όταν θα φύγεις!!!! :dance3::P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 2, 2012 #278 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Στατιστικά στο μαγαζί του Μήτσου ΒΡΙΖΩ για να παρκάρω... μονο αυτο θα πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2012 Author #279 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Στατιστικά πες όμως και με τι μαούνα έρχεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 2, 2012 #280 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Ε ρε τότε ερχόμουν με το Μιτο... με το τζιπ απλά το παρκαρω ΠΑΝΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.