Jump to content

Thelab.gr - 03/03/2012 Κόβουμε την πίττα, τρώμε τη κρίση!

astrolabos

Recommended Posts

Παίδες τελικά δεν θα έρθω. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω την γιορτή μου εκείνη την ημέρα, οπότε μάλλον θα έχουμε επισκέπτες στο σπίτι :p

Καλά να περάσετε πάντως, αν και ήθελα πολύ να δω αρκετούς από εσάς από κοντά :)

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply
το καρτελάκι με το όνομα θα το παίρνουμε στην είσοδο?

Και εγώ θα έρθω και ας μην ξέρω κανέναν

Μη μου στεναχωριέσαι θα έχει και .....σώς να ....γλυστράει!!

Καλώς να ορίσεις!!!

Νομική + Νομική.... θα είναι σαν να βάλουμε τον Φράγμα να κατσει με τον Σόλωνα και να φάνε το μπιφτέκι του Ιάσονα...

πες σιγουρα για να ξερω να φερω κι εγω την μπιατς #34 να κανουνε παρεα.

Παντως εχει φοβερη πλακα να βλεπεις μπιατς να εξηγει πραγματα σε αλλη μπιατς....Η επικοινωνια τους θα επρεπε να αποτελεσει αντικειμενο του Discovery Channel

Παιζει να δουλευει το βραδυ η μπιατς (κανει προμοτιον) οποτε θα ξερω αυριο!

Αν σε παρω τηλ Τσακω Σαββατο πρωι εισαι οκ?

Θα φερω και μαγιο και λασπες!!!

παρε.Αν και μιας κ λες για ΣΚ πρωι μουρθε ιδεα για βολτα Σ. πρωι στο Μεγαρα και μπιτσοτρολαρισμα στην πιστα...

πες σιγουρα για να ξερω να φερω κι εγω την μπιατς #34 να κανουνε παρεα.

Παντως εχει φοβερη πλακα να βλεπεις μπιατς να εξηγει πραγματα σε αλλη μπιατς....Η επικοινωνια τους θα επρεπε να αποτελεσει αντικειμενο του Discovery Channel

jhyt5.jpg

Παίδες μια και πλησιάζει θανάσιμα η συνάντηση, ας κάνει μία ερώτηση μία μπιατς :p

Θεση για πάρκινγκ παίζει να βρω εκεί κοντά (μπας και έχει το κατάστημα πάρκινγκ; λέμε τώρα) ή να έρθω με ταρίφα;

Θα σκέφτεται η μπιατς του εκάστοτε.......θα με τραβολογάει τώρα εκεί.....αλλα θα το δείξω εγώ τι εστι μπιατς.....θα μου το πληρώσει με το παραπάνω λεϊτερ.....ιφ γιου νοου γουατ αϊ μιν.......μπιατς my ass!:p:P

Παίδες μια και πλησιάζει θανάσιμα η συνάντηση, ας κάνει μία ερώτηση μία μπιατς :p

Θεση για πάρκινγκ παίζει να βρω εκεί κοντά (μπας και έχει το κατάστημα πάρκινγκ; λέμε τώρα) ή να έρθω με ταρίφα;

Το πρόβλημα δεν είναι που θα το βάλεις όταν έρθεις , αλλά μετά το :beer:

αν θα μπορείς να το οδηγήσεις όταν θα φύγεις!!!!

:dance3::confused::p:P

:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.