FANISTELROOY Φεβρουάριος 23, 2012 #221 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Παιδια εγω δεν θα μπορεσω τελικα! Ευχομαι να περασετε και να φατε καλα! Περιμενω να δω φωτογραφιες... Οποτε μιστερ αστρο βγαλε με απο τη λιστα του "ισως ερθω".Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 25, 2012 #222 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Παρακαλώ πολύ βγάλτε με από τους ίσως, και βάλτε με στους σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 25, 2012 #223 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Παρακαλώ πολύ βγάλτε με από τους ίσως, Διαβάζω την πρώτη πρόταση. Λέω κρίμα. Να έρθουν όσοι περισσότεροι μπορούν. και βάλτε με στους σίγουρα. Μετά διαβάζω και τη δεύτερη και είμαι lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 28, 2012 #224 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 countif -> Count me IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2012 #225 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Δυστυχωs δεν θα τα καταφερω να ερθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 28, 2012 #226 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 28, 2012 #227 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] θα έρθεις τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2012 #228 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Δεν το ειχα πει στην γυναικα, και εχει κανονισει να παμε μεγαλη παρεα Παρνασο.Η μ@λακια ειναι οτι εχει ηδη δωσει τα μισα του ξενοδοχειου προκαταβολη ρε γμτ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2012 Author #229 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Αν οι Ινκας δεν έχουν δίκιο, θα τα πούμε και του χρόνου, μην αγχώνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 28, 2012 #230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] θα έρθεις τελικά? από νωρίς για να βοηθήσω την οικοδέσποινα Δεν το ειχα πει στην γυναικα, και εχει κανονισει να παμε μεγαλη παρεα Παρνασο.Η μ@λακια ειναι οτι εχει ηδη δωσει τα μισα του ξενοδοχειου προκαταβολη ρε γμτ ! πως το κατάφερες και ξέχασες το WAF approval...... μαγείρεψέ το,...πάιξτο άρρωστος και άστην να πάει μόνη της Παρνασσό με την άλλη παρέα και έλα στα καπάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 28, 2012 #231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Καλε γιουυυχχοοοουυυ! Βαλε με και μενα Αντωνη :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 28, 2012 #232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Δε θα μπορέσω να έρθω. Τεχνικές δυσκολίες στο σπίτι και πρέπει να είμαι παρών Καλά να περάσετε και μη λησμονήσετε το πυγοράπισμα του [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 28, 2012 #233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 4+ σημερα.Αντε και πειναω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 28, 2012 #234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Να φανταστώ λόγω σαρακοστής θα φάμε νηστίσιμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2012 Author #235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Ο Βίκτορας μόνο που νηστεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 28, 2012 #236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Ο Μήτσος αυτή την φορά το παρά πήρε πατριωτικά και έχει ΕΜΕΝΑ σε λάιβ βερζιον στο μαγαζί για βρώση!!!Ο Γιαγκος θα έρθει έχει δηλώσει?! αφού δεν μπορεί αν δεν μου κάνει τα καυστικά σχόλια για της προτιμήσεις μου σχετικά με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην γηραιά Αλβιώνα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 28, 2012 #237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 εμένα βγάλτε με off αχ νινί σέρνει καράβι (ενώ τους είχα πει ότι θα πάω σε πίτα κανονίσανε της παγανιάς τα μάτια οι φίλοι μου + μία ευχάριστη άφιξη (το νινί) που έχω να το το δω ένα τρίμηνο) . παιδιά καλά να περάσετε να φάτε αρκετά . δεν θα κάνετε άλλη συνέλευση εκεί θα είμαι άλλα λυπάμαι που δεν θα σας δω από κοντά να σας γνωρίσω (ειδικά τις διασημότητες εδωμέσα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 28, 2012 #238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 νινι> πίτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 28, 2012 #239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Ο Βίκτωρ μόνο που νηστεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 28, 2012 #240 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Ο Μήτσος αυτή την φορά το παρά πήρε πατριωτικά και έχει ΕΜΕΝΑ σε λάιβ βερζιον στο μαγαζί για βρώση!!!Ο Γιαγκος θα έρθει έχει δηλώσει?! αφού δεν μπορεί αν δεν μου κάνει τα καυστικά σχόλια για της προτιμήσεις μου σχετικά με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην γηραιά Αλβιώνα!!A ναι, παλι καλα που το πες. Θα χει και προβατο το μαγαζι. Ζωντανο. Οχι τον Κλεισθενη. Η μαλλον, τον Κλεισθενη. Αλλα οχι αυτον. Ενα προβατο. CRC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.