tazerom Φεβρουάριος 16, 2012 #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 ποιος θα με φιλοξενήσει 2 μέρες; To στρατόπεδο με καθημερίνη εξόδου!:p:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 16, 2012 Author #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Ναι! Μπες δύο μέρες πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 16, 2012 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Fixed.σα νάνος θα είμαι σε ανάλογο περιβάλλον ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 16, 2012 #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 σα νάνος θα είμαι σε ανάλογο περιβάλλον ε;Θα εχει καρεκλακι νηπιαγωγιου και ενα γιογιο στο WC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 16, 2012 Author #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Είχαμε επικοινωνία με το γιο του αφεντικού () και μας ενημέρωσε ότι η συμμετοχή για την πίττα μας θα ανέλθει στα 19 €. Κάντε τα κουμάντα σας και δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ. Η χωρητικότητά μας είναι 50 άτομα, οπότε όσοι δε δηλώσουν και έρθουν, θα κάτσουν απέξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 16, 2012 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Δωστε κ κανα παίπαλ άϊ ντι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 16, 2012 #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 η συμμετοχή για την πίττα μας θα ανέλθει στα 19 € -Η δεύτερη μερίδα τι τιμή έχει? -Τα λεφτά μπορούμε να τα δώσουμε εκεί αυτοπρόσωπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Φεβρουάριος 16, 2012 #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Count me out..19 ευρωωω?σορρυ next... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 16, 2012 Author #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Δωστε κ κανα παίπαλ άϊ ντι...! Τα λεφτά θα τα μαζέψει ο adenakiller (φραγμας) -Η δεύτερη μερίδα τι τιμή έχει?-Τα λεφτά μπορούμε να τα δώσουμε εκεί αυτοπρόσωπε? 19€ Ναι Και για να μην ξεχνιόμαστε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 16, 2012 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 μαστορα προλαβα μια θεση? εαν ναι δωστε paypal να προχωρησω στην πληρωμη. γιατι στον adenakiller δεν δινω ουτε λεφτα απ'τη monopoly Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 16, 2012 #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 πόσοι μαζευτήκατε; εγώ απο δευτέρα θα ξέρω αν μπορώ να έρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 16, 2012 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση, ΔΕΝ βγάζουμε χρήματα από την διοργάνωση της κοπής. Το πόσο καλύπτει το άπειρο φαγητό και ποτό που διαθέτει το μαγαζί καθώς και την αγορά της τεράστιας πίττας, κοινώς είναι φάτε όσο μπορείτε (εκτός αν έρθει κι ο dellman όπου μάλλον δε θα φάτε και πολλά ). Όσοι έχουν έρθει τις προηγούμενες χρονιές μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 16, 2012 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 επιβεβαιώνω, και προτείνω πέρα από το dellman να προσέχετε και τον Τσάκωνα Εμένα Αντώνη βάλε με στους «ίσως», και από Τετάρτη, λογικά, θα ξέρω σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 16, 2012 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Σε όσους φαίνονται πολλά τα χρήματα, σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη, προσπάθησα να κρατήσω το κόστος οσο πιο χαμηλά γίνεται αλλα επειδή δεν ρισκάρω σε καμία περίπτωση την ποιότητα των φαγητών και επειδή οι τιμές στην αγορά είναι σαφώς πιο ανεβασμένες σε σχέση με πέρυσι, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ενδεικτικά, η πίτα (η οποία ειναι απο επώνυμο ζαχαροπλαστείο) αναμένεται να ξεπεράσει τα 100€, σχεδόν 30€ ακριβότερα απο πέρυσι (ιδια ποσότητα, ίδιο ζαχαροπλαστείο).Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως ολα ειναι με ξεκλείδωτο multi, φαγητό, ποτό, the lot. Οσοι έχετε ξανάρθει, μπορείτε να επιβεβαιώσετε, τοσο την ποιότητα, όσο και την ποσότητα των φαγητών.Και πάλι συγγνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 16, 2012 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 τι συγνωμη ρε;πληρωστε ολοι κ θα ερθω μονο εγω.εκει να δειτε κολαση.εγω εννοειται μεσα.τα λεφτα τωρα η τοτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 16, 2012 Author #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 στον adena killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 16, 2012 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 κ γτ αυτος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 16, 2012 Author #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Γιατί είναι adena killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Φεβρουάριος 16, 2012 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 παιδια σορρυ αλλα δεν ηξερα οτι η πιτα κοστιζει τοσο!δεν ηθελα να φανω τσιπης αλλα..ομολογω οτι βιαστηκα να κανω παραπονο για την τιμη....ειμαι γκρινιαρης το ξερω, αλλα οχι τσιπης.αποσυρομαι anyway παντως θα μαι εκτος εντελει σκ (καλαματα).σορρυ και παλι.... καποιος να σβησει το σχολιο για την τιμη!δεν ηξερα αληθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 16, 2012 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Και για να μην ξεχνιόμαστε: Tρία πράγματα να σου ξεκαθαρίσω: -δεν γουστάρουμε τις ίδιες ταινίες. -δεν μου αρέσουν οι γάτες. -δεν μου αρέσουν τα meme. Τα υπόλοιπα στο τραπέζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.