GoMaR Φεβρουάριος 11, 2012 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 παντως σε σχεση με περσι ειμαστε λιγοτεροι νομιζω...ριξτε το ρε παιδια μια στην αρχικη μπας και ειναι κανενας που δεν το εχει δει κιολας. περσυ δεν εφαγα πολυ γιατι ηρθα απευθειας απο δουλεια.τα ειχατε φαει ολα αυτη τη φορα πηρα ρεπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Φεβρουάριος 11, 2012 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 και φέτος θα είμαι εκεί. Μέτρα έναν ακόμα.Τουμπανοοοοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Φεβρουάριος 12, 2012 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Ακόμα τιμή ούτε στο περιπου δεν εχω δει... το μόνο που είδα ειναι "σως για να γλιστράει"... λές να είναι κάποιο hint ???? Θα πάρω το Venom7 και θα σας κάνουμε καζούρα απ'το "Μπές στο ψητό" 2 τετράγωνα πιο κάτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 12, 2012 Author #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Για τιμή, περιμένω τον Levelone να κάνει τα κουμάντα του και να πει. Θα ενημερωθείτε πάντως σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 12, 2012 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Ισως και γω... Θα ξερω σιγουρα μια βδομαδα πριν τη συναντηση.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 12, 2012 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 αυτοι που ειναι της τελευταιας στιγμης δε θα φανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 12, 2012 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 βαλτε με στους ισως.. την επομενη βδομαδα μαλλον θα ξερω σιγουρα για το ΤΕΙ αλλα μαλλον θα ειμαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwsths946 Φεβρουάριος 12, 2012 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 ωωω κοπήηηηηηηη !!! 85% μέσαας με βάλετε στα ίσως με option περάσματος στα σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 13, 2012 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Βάλε με στους ίσως γιατι είναι ~20 μέρες μακριά και δεν ξέρω τι γίνεται μέχρι τότε. Θα είμαι πιο σίγουρος μέχρι τις 25/2 και θα το γράψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Φεβρουάριος 14, 2012 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 αν με θελετε...μεσα!αν...πρεπει να με θελετε..χαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Φεβρουάριος 15, 2012 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 θα έρθω μαζί με φίλο (δεν είμαι σίγουρος αν έχει εδώ account) και Pokemon υπάρχουν πολλά, Pokemon640 όμως, ΕΝΑΣ α! και να μην ξεχάσω @astrolabos αρχιτρολαρά παλιοχαρακτήρα να με βάλεις στους συμμετέχοντες αλλιώς θα κάτσω δίπλα σου όλη τη βραδιά ζηλεύω , δεν έχω κάποιον να μου κάτσει (δίπλα μου) Κάουντ μι ιν.Θα έρθεις κανονικός η ντράγκ κουϊν; θα ζήσω για να το δω και αυτό Άει κουρέψου ρε playmobil Όχι, δεν φεύγω Αμερική πάλι τώρα, από τον Μάρτη μέχρι τον Μάη θέλω να κάνω μια γύρα στην Ευρώπη και ίσως και Ασία για διασκέδαση, μετά από Αμερική θα περιοριστώ στα κοντινά νησιά, δεν ξαναπατάω Ελλάδα άλλωστε, Ευρώπη σπάνια, μόνο σε τίποτα εκθέσεις/meetings/λόγο δουλειάς... Αν περάσεις μια βόλτα στη Hawaii (δίπλα σου είναι), και μου κάνεις το ρεπορτάζ που θέλω στο πρωτάθλημα έχεις 100 κομμάτια SB-E από εμένα για κλοκάρισμα μέχρι θανάτου :man_in_love:Υ.Γ. Πληρώνω προκαταβολή με Paypal, περιμένω PM. Μονο ζωγμενος με εκρηκτικα.μάλλον ξέρεις ότι θα έρθω γιαυτό προετοιμάζεσαι :sick:Να έρθω μασκαρεμένος η σε "νορμάλ" (η θεά να το κάνει) εμφάνιση; XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 15, 2012 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 count me -> Ίσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Φεβρουάριος 15, 2012 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 ρε astro, pikachu λέγεται! :shout: όχι pikatsu, τώρα δεν θα σας φέρω μπίτσιζζζ για να μάθετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 15, 2012 Author #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Φεβρουάριος 15, 2012 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 count me -> ΊσωςAν ερθει ο Παπατσωνης και εγω μεσα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 15, 2012 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 6 μάρτη παρουσιάζομαι . βρε λες να ανεβώ νωρίτερα για το κοπητηπίτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 15, 2012 Author #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 6 μάρτη παρουσιάζομαι . βρε λες να ανεβώ νωρίτερα για το κοπητηπίταΈλα και φέρε και ρακί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 15, 2012 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 ποιος θα με φιλοξενήσει 2 μέρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 16, 2012 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Ο LevelOne στο μαγαζι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 16, 2012 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Ο LevelOne στο υπόγειο του Fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.