karmen1983 Φεβρουάριος 9, 2012 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 To έχασα τότε πάω να πιω καφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 9, 2012 Author #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Σας πειράζει το μπίτσις και δε σας πειράζει όταν βρίζετε ή βάζετε ξέκολλα; @Φράγμας: Παλιοπροδόταρε σιγά να μην έρθεις. Σε ξέρω τι είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 9, 2012 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 εισαι σιγουρη πως θες να ερθεις καρμεν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 9, 2012 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 εγώ απλά να αναφέρω σαν υποσημείωση ότι εδώ μέσα κυκλοφορεί κι ένας χρήστης με nickname katerinoula που στην πραγματικότητα λέγεται Στάθης. Αν σας λέει κάτι αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 9, 2012 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 ρε εδώ η κοπέλα έκοψε το δάχτυλό της για να μας δείξει τις ικανότητές της στο modding που κεντάει.....αν σου λέει κάτι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 9, 2012 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Πλαγιολισθαίνει ο νήμας, για να μαζευτούμε λίγο fragma μην βγάλω το λουρί(γιατί φλουρί δεν πρόκειται να δεις lol) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 9, 2012 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Δεν δηλώνω από τώρα σίγουρα αλλά αν δεν τύχει κάτι κοσμοϊστορικό θα έρθω.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 9, 2012 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Φίλτατε εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω, οπότε μπορείς να με βγάλεις από τη λίστα. Αστειευόμενος έκανα το παραπάνω ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 9, 2012 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Παίζεται ( αναλόγως αν θα είμαι ακόμα Ελλάδα, και 2ον από το φαΐ, να μπορώ να μασήσω τίποτα )50/50 πρός το παρών. Παλι φευγεις για Αμερικη? Σε ποιο United State? Kλασσικα Vice City (ΑΝ7©)? Αντε να δουμε θα φυγεις ποτε? ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΩ!!!!! Eσυ ελα και θα σου φτιαξουμε οτι σουπα θες :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 10, 2012 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Μεσα και εγω... Έλα με την r6 και έρχομαι και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 10, 2012 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Πολύ καλά πάει το πράμα! έλα να γίνουμε πολλές!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 10, 2012 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Παλι φευγεις για Αμερικη? Σε ποιο United State? Kλασσικα Vice City (ΑΝ7©)? Αντε να δουμε θα φυγεις ποτε? ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΩ!!!!!Eσυ ελα και θα σου φτιαξουμε οτι σουπα θες :hehe: Άει κουρέψου ρε playmobil Όχι, δεν φεύγω Αμερική πάλι τώρα, από τον Μάρτη μέχρι τον Μάη θέλω να κάνω μια γύρα στην Ευρώπη και ίσως και Ασία για διασκέδαση, μετά από Αμερική θα περιοριστώ στα κοντινά νησιά, δεν ξαναπατάω Ελλάδα άλλωστε, Ευρώπη σπάνια, μόνο σε τίποτα εκθέσεις/meetings/λόγο δουλειάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_o/c Φεβρουάριος 10, 2012 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Βασίλη από την εξωτική Κρήτη δεν θα περάσεις καμιά βόλτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 10, 2012 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 υποκλινομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 10, 2012 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Βασίλη από την εξωτική Κρήτη δεν θα περάσεις καμιά βόλτα; Θες να με κεράσεις Johnnie-Κόκα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 10, 2012 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 χμμμμμμμ....... μυριστήκατε φαΐ και γκομενάκι και ήρθατε γομάρια!!!? δεν λέω εσένα ιάσωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 10, 2012 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Count me in... (με ένα ερωτηματικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 11, 2012 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 παντως σε σχεση με περσι ειμαστε λιγοτεροι νομιζω...ριξτε το ρε παιδια μια στην αρχικη μπας και ειναι κανενας που δεν το εχει δει κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 11, 2012 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 βάλτε και εμένα στο ίσως ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2012 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2012 Εγω ίσως να ερθω με τον [MENTION=4401]bezdim[/MENTION], αναλογα πως θα κατσει με τη σχολη Βλεπω δεν μας θέλετε, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.