greekfragma Φεβρουάριος 8, 2012 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 οκ, θα είσαι το δώρο για όποιον βρει το φλουρί εμένα με ρώτησες? :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Φεβρουάριος 8, 2012 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 αμα βρει ο Ακης πως να ερθει, θα ερθω και εγω (99% μεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 gps δεν έχουτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 8, 2012 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Αρχικά ήμουν στο "ίσως", αλλά μετά είδα το μαγαζί που θα συναντηθούμε στο χάρτι οπότε "σίγουρα" Υ.Γ. μπορώ να μαρκάρω και το σπίτι μου σε αυτόν τον χάρτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2012 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 λειπει το γομαρι απο τετοιες μαζωξεις ;θελω να φιλησω και Dolly Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 8, 2012 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Αν έχω κατέβει μέχρι τότε Αθήνα, θα ξαναποστάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Φεβρουάριος 8, 2012 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Βάλτε με και με στο ίσως, να κανονίσομε πρώτα ταις δουλείες μας! Να ουμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 8, 2012 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Παιδιά θα είμαι κι' εγώ εκεί! Να περάσετε καλά παιδάκια, δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι εκεί φέτος.@LevelOne θέλω live streaming camera :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Βαλε με στους σιγουρους. Περυσι δεν τα καταφερα, αλλα φετος δεν το χανω με τπτ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 8, 2012 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Στείλτε κανα κομμάτι σε μας τους βόρειους για review Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 8, 2012 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 2 ταψια ρολό χοιρινο για μένα Μήτσοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 8, 2012 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Εγώ προς το παρόν δηλώνω στους "ίσως" Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 8, 2012 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Και εγω στην ομορφη παρεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 8, 2012 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Μέσα και 'γω! εγώ θα έρθω με τον όρο να μου πέσει το φλουρί Επειδή [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] ακούγεται ότι ετοιμάζεις λαμογιά (αλά Χλαπάτσα), σύμφωνα με πληροφορίες που έχω η πίτα θα φυλάσσεται. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xJoe4z7pdHs&feature=colike]Της Ελλάδος τα παιδιά - To Φλουρι - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 8, 2012 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά αυτή η άτιμη η κρίση μας έχει φάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Φεβρουάριος 8, 2012 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 και εγω και εγω μητσε κρατα θεση:magic::magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 8, 2012 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Count me in περικάλω :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 8, 2012 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 +1 για το live streaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 8, 2012 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Εμένα μην με βάλετε στα σίγουρα γιατί παίζει να έχω μάθημα εκείνο το ΠΣΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 8, 2012 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Στείλτε κανα κομμάτι σε μας τους βόρειους για review μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά αυτή η άτιμη η κρίση μας έχει φάει Η διεύθυνση να κανονίσει παρακαλώ μια πολλαπλώς διευρυμένη Live web camera conference :kiss3: :smoke: :man_in_love: :man_in_love: :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.