fiestanik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2012 Έχω windows 7 32bit και δεν μπορώ να περάσω τους drivers για την συγκεκριμένη κάρτα. Ξεκινάει το installation, αλλά κόβεται βγάζοντας μήνυμα οτι δεν τη βρίσκει. Στα XP που είχα πριν έπαιζε. Η onboard λειτουργεί κανονικά. Να τα ΄φτυσε;
τακης Φεβρουάριος 8, 2012 #2 Φεβρουάριος 8, 2012 στο device manager τη βλέπεις? αν όχι βγάλτη και ξαναβάλτη γιατί μπορεί να μην έχει πατήσει καλά....μου το κάνει και μένα καμιά φορά με μία sb audigy2 σε ένα pc.Την onboard την disable στο bios?
fiestanik Φεβρουάριος 8, 2012 Author #3 Φεβρουάριος 8, 2012 Στο device manager την βγάζει unknown device. Ναι την onboard την κάνω disable. Πλάκα πλάκα αυτό δε το δοκίμασα. Θα το κάνω και θα ποστάρω.
fiestanik Φεβρουάριος 21, 2012 Author #4 Φεβρουάριος 21, 2012 Την έβγαλα και την ξαναέβαλα χωρίς να αλλάξει κάτι. Τελικά μετά απο ψάξιμο βρήκα αυτό το Forum PAX Drivers Έκανα εγκατάσταση τους κατάλληλους drivers και επιτέλους λειτούργησε και πάλι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.